pondělí 9. listopadu 2015

U klientů doma

Krásný začátek nového týdne! Víkend byl přímo nádherný, takový podzim by mohl vydržet až do jara. Sobota byla pracovní a velmi příjemná, protože jsem fotila krásné miminko s jeho rodinou. Začala jsem totiž fotit u klientů doma. Shledávám v tom hned několik výhod. 1) rodina je ve svém přirozeném prostředí, což je skvělé hlavně pro děti, protože mnohdy pro ně změna prostředí a ještě cizí člověk s foťákem v ruce, který po nich něco chce, není to pravé ořechové. 2) doma se cítí mnohem víc uvolněně a tím pádem jsou i fotky více přirozené. No a konečně 3) klient nemusí nikam jezdit, já přijedu k nim. Nedávno jsem takto fotila jednu moc milou rodinu z Brna. Fotili jsme doma i venku a bylo to opravdu prima. Proto když mě požádali Kakáčovi, jestli bych jim vyfotila jejich čtyřtýdenní miminko, byla jsem velmi ráda, protože Kakáčovi už jsou mými stálými klienty. Nejdřív jsem jim fotila svatbu, potom těhotenské foto a teď úžasného Tadeáška. Fotili jsme jak fotky stylizované, tak přirozené momentky. Na výsledek se můžete kouknout na mých stránkách. Pár fotek na ukázku vkládám i sem a pokud by měl někdo zájem  o focení u Vás doma, neváhejte mě kontaktovat, moc ráda přijedu i k Vám.




 
 

Já mám tyhle přirozené fotky prostě nejraději. Navíc si člověk za pár let připomene atmosféru domova s miminkem místo neosobního fotoateliéru.   Nic proti ateliérům nemám, ale zatím se to ve mě nezlomilo, abych po něm zatoužila. Naopak! U klientů doma se dají nafotit i lehce stylizované fotografie. Tohle je ale naprosté maximum, do kterého jsem ochotná jít, takže žádosti na vánoční focení s rekvizitami typu sáňky, baňky, lucerničky a jiné serepatičky bohužel musím odmítnout. To je něco, co nedám asi nikdy.







Tyhle stylizované fotky najdete  v záložce newborn. I takové focení se dá věnovat jako vánoční dárek třeba v podobě poukázky. Na přání Vám poukázku můžu zaslat tištěnou nebo elektronicky v hodnotě jednotlivých balíčků. 

Úspěšný start nového týdne!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Baru,
    Tadeášek má vlásků a jak krásně už nyní pózuje a má oči dokořán :-)
    Ta fotka s nožičkou ta je snad Nej :-)
    Úplně jsem se rozněžnila, když vidím to maličké, kde že jsou ty dva roky, kdy Šíma tak vyrostl ? :-o
    Přijedeš i k nám ? ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla rozněžnělá :-))) Přijela bych, což o to, ale to by se Ti asi moc nevyplatilo :-)

      Vymazat

  2. Na tej prvej....v tej tváričke, je všetko - celá životná filozofia:
    spočinutie, odovzdanosť, čistá celistvosť - nič nechýba, vyrovnanosť v sebe aj s vonkajškom :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, nemám slov......krásné, živé, kouzelné....
    Jsi fakt dobrá, ten tvůj fotografický pohled je pro mě dokonalý a není to foťákem.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě sice ještě pořád ne, ale moc děkuju, Jani! Pořád je co se učit a vylepšovat.

      Vymazat
  4. Nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat