pondělí 30. listopadu 2015

Kultura stolování

Krásný začátek nového týdne! Od rána makám a tady přináším výsledek. Konečně jsem dotáhla ke konci jednu moji myšlenku, která mě provází od okamžiku, kdy jsem udělala první fotopolštáře. Trochu to trvalo, protože to chtělo promyslet a doladit. Nicméně, když se mě několik zákaznic zeptalo na prostírání, začala jsem o tom uvažovat. Posledním impulzem pro mě byla kamarádka, která mě se slovy "proč neděláš prostírání" nakopla k tomu, abych je konečně udělala. Jsou dvě. A nemám v plánu jich zatím dělat více. Alespoň ne do té doby, než vyfotím nějaký motiv, který se mi bude líbit natolik, že ho budu chtít na textilu a taky než vyprodám sklad, který mi praská ve švech. Bytový textil je nákladná věc a není možno to dělat po kusech, proto jsem velmi dobře zásobena :-) Mám ráda kulturu stolování a proto Vám nabízím  o r i g i n á l n í   p r o s t í r á n í  na Váš stůl. Mě ten bytový textil prostě baví, i když tahle poslední zakázka byla opravdu o nervy a už jsem si říkala, že bude fakt poslední! Jenže, když jsem to potom viděla ve své výsledné podobě na kuchyňském stole, srdce mi zaplesalo.  Věřím, že ty nervy za to stály a já Vám s radostí mohu nabídnout zase něco nového pod značkou BG Photography design. Můžete si být jisti, že z takové látky Vám prostírku nikdo jiný neušije. Pro ty z Vás, co mají rádi originalitu a jednoduchý, čistý styl. Prostírání jsou ze stejného materiálu jako polštáře, tj. z textilie s převahou polyesterového vlákna, která svojí strukturou připomíná plátno a je velmi příjemná na dotek. Výborně drží tvar! Je pevná, nekroutí se, navíc drobnou nečistotu díky použitému materiálu lehce setřete. Prostírku je možné prát v pračce na 40 stupňů a žehlit.  Fotografie je tištěná kvalitní tiskařskou technikou, která zajišťuje stálost barev a dokonalý obraz. Nevybledne ani se nesrazí. Prostírání se bude hodit na světlý i tmavý stůl a vnese tak do Vašeho interiéru originální prvek. Je v rozměru 27 x 40,5 cm. Vše, včetně textilie je vyrobené v ČR, s láskou a ručně. 





Zadní strana prostírání je bílá a ve stejném dekoru jsem udělala i nové polštáře. A pro letošek je to vážně vše! Teď už se budu věnovat jen focení a taky předvánočním akcím. Na jednu takovou můžete přijít už tuhle neděli, kde budou moje výrobky rovněž k zakoupení. Akce se koná v Blansku - Klepačově a pro děti bude připraven kreaticní koutek. Tak přijďte nasát vánoční atmošku, poklábosit a třeba nakoupit dárky. Od 13 do 18 hodin v budově bývalé školy. Budu tam! 



 

 Více fotografií najdete v eshopu a doporučuji je rozkliknout, lépe vyniknou detaily.

Prima den přeju!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Výsledek zdánlivě jednoduchý, postup značně složitý - to známe:-). Ale povedlo se...a moooc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Lucko. Co si člověk nepokazí sám, to za něj udělají třeba v tiskárně :-) Naštěstí vše dobře dopadlo.

      Vymazat
  2. O d včera som to už nepustila z hlavy :-)
    Krása sa na to dívať už u teba, tak pekne nakomponované,a výber fotiek !...a tie tvoje osb(love)stolíky :-) ma dostali !!
    Krása adventná, ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten styling moc důmyslný není, ale je to záměr, aby vyniklo to, co vyniknout má. Jsem moc ráda, že se Ti líbí! OSB stolky jsou stálice tuším od jara, mám je odsud http://qde-shop.cz/ a jsem s nimi tuze spokojená, není na nich vidět smetí ani ochmatané od dětí :-))) Alenko, díky, moc jsi mě potěšila!

      Vymazat
    2. Veď ja viem, že sú u teba už dávnejšie doma, ale nejak ma teraz ,,dojali,, :-) Moc to na mňa zapôsobilo a vieš pekne fotiť interiér, ja si ho viem fotením ,,zabiť,,.
      Som rada za tvoj čistý interiér, ja som už dostala kritiku, že nestíham adventne ,,zdobiť,, a pritom čo som ja už postíhala...

      Vymazat
    3. No vždyť mě to živí, taky by se na to mělo dát koukat :-)))) Děkuju! Už jsem se u Tebe byla pokochat, dokonce napečeno máš! A my dneska s klukama udělali aspoň perníčky. Tedy první půlku, zkouším nový recept a je z kila mouky, tak to trvá dlouho :-)))

      Vymazat