pátek 9. října 2015

Vesele

Už to budou dva roky, co pro Leu fotím. A baví mě to čím dál víc, protože mám pocit, že její realizace jsou čím dál zajímavější. Minulý týden ve středu jsme fotily tento krásný dětský pokojíček pro malou princeznu. Úžasné na tom je to, že je velmi nadčasový a za pár let stačí vyměnit pouze tapetu s ovečkami a bude pořád in. Já jak známo, jsem barevně umírněná, alespoň doma, takže tyhle veselé interiéry si opravdu náramně užívám. Více o této realizaci píše Lejka zde.








Podzim je sezónou focení interiérů a tak už se moc těším na ty další, co přijdou a zrovna dneska fotím v Brně hned dva. Tak se můžete těšit, že podzim bude ve znamení interiérových inspirací.

Užijte si víkend!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

11 komentářů:

  1. To je tak milé a hezké:-), gratuluji majitelům i oběma dámám:-)))))

    OdpovědětVymazat
  2. Bohajeho! To už jsou dva roky co fotíš paní Leu? To strašně letí...

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásné, vtipné, barevné, prostě povedené !

    OdpovědětVymazat
  4. Parádne farby, najmä to fialové kreslo...a páči sa mi zákutia tón na (nie v ) tóne...fialové kreslo na fialovom pozadí, tyrkys sedací kútik tak isto....to vždy umocňuje a zútulňuje...a som rada aj za tú tapetu, ak je LAVMI tak konečne ,,neotrepaný,, motív...
    ...no ja by som ťa tiež chcela na fotenie u nás doma....
    :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný. Ta bílá barva, dřevo, tyrkys a ten velký prostor! Paráda.
    To musí být úžasná práce fotit tak krásné interiéry co? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji všem za milé komentáře. Práce s fajn lidmi - klienty, realizátory a fotografkou je radost! A dává energii do další akce :-)

    OdpovědětVymazat