pondělí 5. října 2015

Daniela

Někdy pochybuji o tom, jestli má moje práce smysl. Ostatně to asi každý z nás a asi to není úplně špatně. A potom potkám člověka, který mně jak se říká, vlije krev do žil. A právě takovým člověkem byla minulý týden Daniela. Nesmírně milá, usměvavá a energická interiérová designérka z Brna. Požádala mě o nafocení profesních portrétů ve svém novém ateliéru. Byla s ní úžasná spolupráce a hlavně spousta zábavy a smíchu.  Celou sérii můžete vidět zde.




 



No řekněte sami, kdo z vás by nechtěl pracovat v takovém prostředí! Já tedy rozhodně ano a čím dál víc spekuluji o tom, že si nějaký aťásek přece jen udělám. Protože co si budeme povídat, ona práce z domova má sice svoje výhody, ale taky úskalí. Jenže jak se znám, moc dlouho by mě focení v ateliéru nebavilo. Potřebuji častou změnu a právě takové focení mi ji umožňuje.








Jak už jsem psala, Daniela pracuje jako interiérová designérka a potkat se s ní můžete právě v jejím novém ateliéru v Brně - Řečkovicích. Více o tom, jaké služby nabízí, se dočtete na jejích webových stránkách. Za spolupráci děkuji i Kristýně Vodstrčilové, která Danielu líčila. Bylo mi potěším, dámy a s Danielou se těším na další brzkou spolupráci.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Danielu jsem krátce, ale intenzivně poznala v Bystřici na workshopu. Daniela je veselá, přátelská žena plná energie a z Vašich fotografií to každý musí vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Danielu potkala poprvé taky v Bystřici a jsem ráda, že je z fotek poznat, oč tu běží :-) Děkuju, Kláro!

      Vymazat
  2. Krásné, mile ženské prostředí! A Daniela je samozřejmě úžasná, to vím už dlouho. Těší mě, že se to všechno tak povedlo.

    OdpovědětVymazat
  3. ....já to taky musím okomentovat :-), to já moc děkuji za krásné dopoledne a za trpělivost a vůbec za všechno. Těším se, že se brzy setkáme při dalším focení...protože jste skvělá fotografka....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potěšení je na mojí straně, Danielo! A když je spokojenost oboustranná, tak je to přesně tak, jak má být. Taky se těším! A děkuji.

      Vymazat
  4. Sympatická žena a příjemné fotky!

    OdpovědětVymazat