pondělí 12. října 2015

Bez cenzury

Protože na facebooku panuje přísná cenzura spoře oděných žen a protože já bytostně nesnáším, když je na fotce nalepená hvězdička či jiný tvar na místě, které odhaluje ženskou krásu, vložím tuhle fotku alespoň sem. Všechny tyto fotografie jsou z minulé neděle, kdy jsme fotily boudoir. Musím přiznat, že to bylo malinko odvážnější focení, ale přesně můj šálek kávy. Velmi děkuji za možnost publikování fotografií, protože tohle se nestává často. Celou sérii potom můžete vidět na mých stránkách na photodecku. Já pro Vás vybírám malou ukázku i sem. Záměrně všechny černobílé, protože ty mám prostě nejraději. V barvě jsou k vidění v odkazu.




 


Pokud i Vy milé dámy, máte zájem o nafocení podobných fotografií, ať už jako dárek pro partnera nebo jen tak pro sebe, napište, zavolejte. Záleží jen na Vás jak moc odvážné chcete být. Boudoir fotíme obvykle jednou za měsíc s kadeřnicí a vizážistkou v pronajatém hotelovém pokoji. Více informací najdete zde nebo Vám je ráda sdělím emailem či telefonicky.

Příjemný začátek týdne!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Moc povedené fotografie, Baru. Je to paráda, když má žena co ukázat, ale Ty tomu dodáš jiskru. Před deseti lety bych do toho šla, teď bych neměla odvahu. Krásný podzim přeju, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markéto, děkuju. Tohle se fotí samo :-) A nikdy není pozdě! Já vždycky říkám ... dokud se na to dá koukat :-)))

      Vymazat
  2. Báro, krásné fotky a nádherná modelka!

    OdpovědětVymazat
  3. Baru,
    modelka je mladá a má krásnou postavu a ty zase umíš zachytit krásu okamžiku svým objektivem :-)
    Také jsem před časem dostala nabídku od známé fotografky na odvážnější fotky ;-)
    Stále váhám protože už nejsem mladá, ani kost a postava nikdy nebyla, není a nebude dokonalá.
    Ale zase, když je šikovný fotograf a tak by to nemuselo dopadnout špatně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se toho nebála. Krása nespočívá jen v dokonalosti lidského těla. A když mě tahle paní požádala o boudoir, měla jsem z toho radost. Protože je pravda, že taková kráska ... to se fotí samo :-) Děkuju.

      Vymazat