pondělí 14. září 2015

Víkendový detox hlavy

Krásný začátek nového týdne! Znáte to asi všichni ... čas od času je potřeba vyvětrat hlavu. Přiznám se, že nějak nemůžu chytnou to poprázdninové tempo a dost špatně nesu konec léta. Já, milovním podzimu! Bohužel (nebo naštěstí?) pořád existují lidé, kteří vám občas uštědří pěknou ťafku , takže letargie je ta tam. Tak nějak jsem se musela vzpamatovat a i když nás tento týden ještě čeká pěkné počasí a astronomicky je stále léto, já už mám biologicky podzim. Odstartovala jsem ho už v pátek, kdy jsme si s kamarádkou vyrazily do wellnes. Sauna, vířivka, láhev dobrého vína a hlavně pohoda. A taky jsme si slíbily, že tohle budeme provozovat pravidelně, alespoň jednou za čtrnáct dnů. Sobota byla lehce pracovní a v neděli jsme vyrazili s rodinou na hory, protože není nic krásnějšího, než tohle období na horách.  Užít si ticha (vřískání vlastních dětí už umím ignorovat) a vůni hor. Na své si přišli všichni, dopoledne lanový park v Říčkách a po obědě hřebenovka kolem Kunštátské kaple v Orlických horách na Pěticestí a zpět. Moc fajn víkend to byl.


 


Hory mě vždycky strašně nakopnou. Ty barvy kolem, vzory, vůně a opravdu ticho. Moc lidí jsme navzdory pěknému počasí nepotkali. 








Kdybych uměla kreslit, zajisté sedím někde v trávě se skicákem a tužkou v ruce. Tohle je totiž bezedná studna inspirací.





Tak i vám všem přeju krásný nástup podzimních dnů, i když věřím, že si to babí léto ještě užijeme!
Prima den.





Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Nádhera! Já hory taky miluju a o to víc v létě. Energie z fotek na mě sálá až sem k nám, tak díky za to a mávám!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuju za návštěvu, Veru. Hory jsou moje krevní skupina :-)

      Vymazat
  2. Náprstník a Kunštátskou kapli mám v nějakém starším albu též, pěkná dovolená to byla, také jsme byli na Potštejně, v Žamberku, na Pastvinách, ve tvrzi Bouda na Suchém vrchu, Orlické hory jsou fajn :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, to jsou všechno notoricky známá místa. Taky už to máme projeto křížem krážem a pořád nás to baví :-)

      Vymazat