čtvrtek 10. září 2015

Nové zápisníky naskladněny!

Trochu jsem na blogu pauzovala, ale jak vidíte, pracovně. Chystala jsem pro vás novinky a vlastně stále ještě chystám. I když to vypadá jednoduše, je to spousta hodin práce u počítače, vysedávání po nocích, telefonování a ladění detailů a nakonec i nemálo nervů, jak to z tiskárny nakonec dorazí. No ale povedlo se, myslím. Pro milovníky voňavého papíru tu mám nový design A5 bloků. Tentokrát zaměřeno na strukturu, geometrické tvary v architektuře a přírodu. Opět jsem se snažila o minimalistické a stylově čisté provedení. Jsou ručně vázané, vhodné pro ženy i muže. Stejně jako minule koupí tohoto bloku  podpoříte sociální firmu, která je pro mě vyrábí. Dává pracovní příležitosti lidem, kteří na trhu práce jen velmi těžko hledají pracovní uplatnění. 








Všechny jsou barevné, úvodní fotografie je vytištěná na kvalitní papír a nalepena na karton, který tvoří titulní stranu zápisníku. Zadní strana je z recyklovaného kartonu, u Geometry bloku a Kůry je  potažená černým papírem, u Rybářů je potom recyklovaný knihařský karton. Všechny detaily jsou nafoceny na Fleru.  Nově jsou s lepší cenou a nově je můžete zakoupit i na ArtBe. Uvnitř bloku je 70 nelinkovaných listů z recyklovaného papíru 80 g. Přední výlep je čistý, na zadním výlepu najdete filozofii firmy, která pro mě bloky vyrábí a kontakt na mě. A doplnila jsem i starší motivy zápisníků, takže všechny jsou skladem! Těšit se můžete na nové nástěnné kalendáře velikosti A3, které budou letos velmi elegantní, černobílé a v duchu architektury. A budou i diáře, ale na těch se zatím ještě pracuje. Věřím, že se vám nové zápisníky budou líbit a každý si najde ten svůj.


Prima večer!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Teda Baru! Ty jsou krásný, jeden hezčí než druhý. Já se z toho picnu... Ukládám si jako "must have", i když ho vůbec nepotřebuju... A na ten diář, na ten se teda neskutečně těším, z náznaků (soudím dle vzhledu diářů a A3 kalendáře) vyplývá, že je sakra na co (se těšit)... doufám... že jo? ;-D
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuju! Já už bych bez zápisníků žít nemohla. Píšu si tam nápady, poznámky a plány. A že je na co se těšit? Určitě jo! Já se těším pořád na něco :-) Třeba na zítřejší večerní wellness s kamarádkou :-))))) Pěkný večer!

      Vymazat
  2. Báro, předběžně si zamlouvám diář! :) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, bude mi velkou ctí! Budou ve stejném designu jako jsou bloky, uvnitř týdenní kalendárium z recyklovaného papíru. Koncem příštího týdne by měly být, tak uvidíš, jestli se Ti budou zamlouvat :-)

      Vymazat
    2. O tom nepochybuji! ;)

      Vymazat
    3. Dobrá tedy, jak budou, napíšu :-) Díky!

      Vymazat