úterý 15. září 2015

Kalendář 2016

Tak konečně je tu. Nástěnný A3 kalendář na rok 2016. Letos je černobílý, elegantní, v duchu architektonických detailů a vlastně i tak trochu geometrie. Najdete v něm výběr 12 + 1 mých autorských fotografií vytištěných na kvalitním 200 g papíře SD Foto Print. Tentokrát v lesku, protože lesk k eleganci patří, no ne?





Formát A3 (297 x 420 mm ) na výšku, kroužková vazba, v lesku. Bílé pozadí, pracovní dny jsou černé, víkendy červené.




Užijte si procházku malou soukromou galerií. Nejen pro Vás doma, ale třeba i jako pěkný dárek k narozeninám, Vánocům nebo zkrátka jen tak. A vyladit k němu můžete třeba i tento Geometry zápisník.  K objednání v eshopu na Fleru. 


A příště už konečně ty diáře!




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Báro, kalendář je dokonalý! Já už mám rozhodnuto, že od Tebe budu chtít letos určitě diář. S největší pravděpodobností neodolám ani zápisníku (kůra). A teď tady sedím a čučím na ten kalendář a trochu se mi chce brečet ;-D... Míváš to kvalitní každý rok, ale letos je to všechno vážně PECKA!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, ty jsi vážně úžasná! :-) Děkuju moc za přízeň. Diáře budou snad do konce týdne, pokud to teda zvládnu nafotit. Bojuju s nějakým bacilem. Letos budou jednoduché, s recyklovaným kalendáriem no a k zápisníku s kůrou můžeš mít klidně i diář :-))) A nebreč, lepší napsat Ježíškovi, ať to zařídí!

      Vymazat
  2. Fantastický nápad, zhrnutie do jedného a ešte aj kalendár !
    Tie geometry témy sú geniálne a teraz som prepadla aj ,,katedrále,,....a ešte ako ma hrejú fotky od teba , doma !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kalendář už jsme dělala loni, letos mě lákalo udělat takový hodně minimalistický a elegantní. Tak snad se to povedlo. Děkuju moc!

      Vymazat