středa 30. září 2015

Batika je zpět

Poslední dobou pozoruji, že batika se opět vrací. Jde s ní čarovat a rozhodně je to technika, kterou bych si chtěla někdy vyzkoušet, protože se přiznám, že tohle je pro mě zatím tabu. Lea batiku ovšem umí moc dobře a tak pojďte kouknout, co lze pomocí batiky, tiskátek a ruční kresby vykouzlit! Celou tuhle sérii jsme fotily už minulý týden a se stylingem jsme si opravdu pohrály. Bavilo nás to moc. Koho by nebavila práce v úžasném prostředí, s milými lidmi a navíc s kávičkou a dortíčkem jako bonus!








Nejsou to ale jen prostírky, naprony a ubrusy, které Lea vyrábí jak sama píše z přetlaku tvůrčí energie! U  ní na Fleru najdete i polštářky se jmény, autorské tašky s potiskem či malbou, ale taky dekorační polštáře. Nakoukněte! Myslím, že z její nabídky si každý může vybrat nějaký zajímavý kousek pro oživení interiéru.

Prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Baru, tak jestli Tě batika zajímá, můžeme na jaře udělat batikovací workshop. Je to jednoduchá, leč časově náročnější technika - musí se to (většinou) vařit, pak sušit, žehlit a nakonec tisknout, případně ještě šít :-). Takže akce na dva dny. Děkuji za článeček a doufám, že se budou batiky líbit.

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě douška - dekor jsme si opravdu užily! Velký podíl na tom má naše skvělá hostitelka a její péče i vkusné dekorace, ze kterých jsme mohly vybírat! A počasí jedna báseň - prostě babí léto se vším všudy!

    OdpovědětVymazat
  3. :-) já se též přidávám:-) - za 1.- že to bylo skvělé dopoledne:-)!!!, za 2. - hlásím se na workshop. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak už se těším, bude to opět skvělá společnost!

      Vymazat