úterý 4. srpna 2015

Plakáty

Jak už jsem avizovala v komentáři u některého z předešlých příspěvků a jak jste mohli vypozorovat z pátečního příspěvku, rozhodla jsem do nabídky zařadit cenově dostupnější variantu mých fotografií v podobě plakátů. Vím, není to žádná světoborná novinka, protože plakáty už dnes prodává spousta fotografů a umělců, ale pro některé z vás tak možná budou cenově dostupnější variantou. Navíc je to kolekce, kterou nebudu nijak limitovat počtem. Na všech plakátech jsou fotografie z našich cest po Balkánu a protože mi přišlo celkem hodně dotazů, jestli budou fotky určeny i k prodeji, říkám ANO a tady jsou. Sedm z nich je s textem (za korektury děkuji svojí kamarádce Hance), dalších osm bez textu a všechny je najdete zde. Plakáty jsou dělané tak, aby se z nich daly sestavit série, ale samozřejmě jsou k dispozici i po jednom kuse. Na výběr máte ze dvou velikostí! A2 i A3. K tomu podám krátké vysvětlení. Oficiální rozměr pro A2 je 420 × 594 mm, pro A3 297 × 420. Já jsem se však po dlouhém zvažování rozhodla typizované rozměry upravit a výsledkem jsou rozměry 40 x 60 cm a 30 x 40 cm. A to z jednoho prostého důvodu. Pokud byste si totiž chtěli dát plakát do euroklipu, což se úplně nabízí, neseděl by vám rozměr přesně. Euroklipy se dělají v rozměrech 40 x 60 nebo 30 x 40 cm.  Takže teď vám to tam vyjde úplně akorát. No a pokud by si chtěl někdo plakát zarámovat, tak už si najde takový rozměr rámu, který mu bude vyhovovat a nebo si plakát jednoduše přilepí na zeď washi páskou. Tak to je k rozměrům. Co se tisku týká, volila jsem kvalitní matný papír gramáže 170 a inkoustový tisk Epsonem, protože ten je opravdu naprostou špičkou. U tisků nedělám kompromisy a vyžaduji stoprocentní kvalitu. Netisknu pokoutně doma! Vše dělám u mého dvorního tiskařského dodavatele, se kterým spolupracuji už dlouhou dobu a s výstupem jsem vždy maximálně spokojena. Tak snad se vám budou plakáty líbit a pokud máte velký monitor, doporučuji si je rozkliknout :-)






 






Tyhle následující plakáty jsou bez nápisů, pouze s textem ve spodní části.  Je to moje nejoblíbenější trojice ze Skadarského jezera, ale k dispozici jsou samozřejmě i jednotlivě.






Potom tu mám dvojičku z Černého jezera, tzv. jezerní série, která je pro mě čistá, průzračná a voňavá jako voda v Černém jezeře.






A jestli máte rádi zelenou a hory, tak tu mám něco trochu fresh.





Na mě je to možná nezvykle barevná série, ale mám přírodu hodně ráda a tak jsem se tentokrát trochu barevně odvázala. Plakáty můžete objednávat na Fleru a k vám je budu posílat s velkou radostí v kartonovém tubusu s drobným dárkem navíc.

Užívejte léta a prázdnin, ještě máme půlku před sebou :-)



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Baru, měla jsi pravdu! Začnu věřit na telepatii, protože už jsem měla rozmyšlené, které fotografie a kam, jen jsem řešila, jak je přidělat na zeď (chci lepit jen washi páskou a říkala jsem si, jestli by větší fotky udržela)... a ty se vytasíš s plakáty! Ideální... Má trojice je jasná ;-), ale moc se mi líbí i ty s nápisy! Pevně věřím, že půjdou na dračku! Tak brzy nashle v obchodě!!!
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem psala, Veru, že na Tebe budu myslet :-) A washi páska drží úplně v pohodě, mám doma 40 x 60 cm přilepený a bez problému. Jsem ráda, že jsem Ti "kápla do noty" a budu se těšit :-) Děkuju!

      Vymazat
  2. Ja mlčím , lebo sa kochám a zvažujem....
    :-))))
    Určite ma tvoje fotky naplňujú...a to je viac ako tá nálada, hoci zlepšujú mi aj náladu :-)
    Ďakujem, turbínku beriem :-) tak ako si použila to prirovnanie :-) , aj ja sa na ňu veľavýznamne usmievam pre toto..., ale aj pre to, že je pekná :-)
    To miesto kde visí nie je to, ktoré som hypnotizovala.., ani toto asi ešte nie je konečná...
    Ďakujem milá BG !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji Tobě, milá Alenko! A kochej se do sytosti jak se Ti bude chtít :-))))

      Vymazat
  3. Bara super az se vratime z venkova tak to musim vsechno prostudovat. ;-) manza uz chysta zdi.....paa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdi jsou základ! :-) Užívej venkova, budu se těšit.

      Vymazat
  4. Fotky jsou nádherné, Baru ... a ty ze Skadarského jezera jsou úplně magické ♥

    OdpovědětVymazat