středa 5. srpna 2015

Janino interier design

Pod tímto názvem můžete najít kreativní bytovou designérku Janu Boháčkovou. S Janou jsem se poznala několik měsíců nazpět, na jednom z pohodových obědů s holkama designérkama a naše spolupráce se vyvíjela postupně, o to víc příjemněji. V červnu letošního roku mě Jana požádala, jestli bych mohla nafotit její realizace. S radostí jsem souhlasila. A tak jsme v červnu letošního roku nafotily rekonstrukci rodinného domu v Brně. Janě se podařilo navrhnout a vytvořit krásný čistý interiér, ve kterém je všechno tak nějak propojeno a člověk se tam cítí moc příjemně. A hlavně je tam TON, který mám tolik ráda. Pár fotografií přináším i vám, třeba pro inspiraci při zařizování bydlení. Více o jednotlivých projektech se můžete dočíst přímo na stránkách bytové designérky Jany Boháčkové.



 




  


Spojený obytný prostor na mě působil jemně, měkkce, řekla bych tón v tónu. Kvalitní nábytek, sedací souprava, úžasný jídelní stůl a židle TON a do detailu sladěné bytové textilie. Nic nepřekáží, vše zapadá, je funkční a pohodlné. Více píše sama Jana zde. 



 
 
Další částí tohoto projektu v rodinném domě byla ložnice pro paní domu, která se nese opěz v elegantním duchu. Na celém prostoru se mi líbila nádherná dubová podlaha a hlavně zrenovované původní dveře. Mám ráda, když se v interiéru opakuje společný prvek v místnostech, ať už je to podlaha, stejná barva nábytku nebo jiný drobný opakující se detail.  Zkrátka celá tahle realizace se mi moc líbila. Už teď se těším na další společnou spolupráci s Janou.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Celý byt by som brala, kuchyńa - ten kľud bielej, dlážka...fialová...som znamenie panny a som strohá, ale tí moji mi urobili škrt....niečo hrdzavoindustrialvintage ,,strohé,, by som si tam ale dala !

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky čisté a jemné ... Moc se mi líbí ten obří taburet, ten potah krásně "hraje" s tou šedou. A ty židle jsou taky úžasné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taburet je bezva, taky bych podobný brala. A Ton je srdeční záležitost :-)

      Vymazat
  3. Kuchyňská linka je krásná. Přesně takovou bych chtěla :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tam by to slušelo tvejm polštářům!

    OdpovědětVymazat