čtvrtek 16. dubna 2015

Ženský akt

Slíbila jsem vám nějaké nové pracovní věci, tak tady je první část. O velikonočním víkendu jsem fotila nádhernou ženu jako akt. Lidské tělo je dokonalé ve všech podobách. Myslím, že k následujím fotkám není třeba komentář. Snad jen velké poděkování Janě za to, že svolila několik z nich publikovat a já tak konečně mohu zařadit tento žánr do svého portfolia a nabídnout focení aktů. Nikoliv však ateliérových, mám ráda ty syrové věci z netypického prostředí, bez dalších zbytečných zásahů a úprav. Snad se nám to povedlo, ostatně to už můžete posoudit sami. 








Vybrané fotografie a jejich barevné varianty najdete v galerii na Photodecku.  V rámci balíčku aktů nabízím 9 upravených fotografií v elektronické podobě vždy v barevném i černobílém provedení s možností profesionálního tisku, který jsem schopna vám zajistit. Stejně tak mohu zajistit vizážistku a rovněž ji vřele doporučuji. Profesionální foto make up udělá opravdu hodně. Takže jestli se vám fotky líbí a máte chuť, odhoďte stud a směle do toho!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Odvážne,ale prečo nie ?.....tá druhá sa mi páči ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odvážná byla klientka, ale já jsem ji v tom ráda podpořila :-) Díky!

      Vymazat
  2. Báro, jsi skvělá! Ničeho se nebojíš, stále překvapuješ a to se mi moc líbí - taky planu pro dvojku:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, spíš stále hledám cestu, ale focení aktů by se mi moc líbilo. Ta křehká žena a to prostředí, kterému totálně propadám. A děkuju!

      Vymazat
  3. Moc hezká modelka . Líbí se mi všechny ,každá má něco do sebe..
    Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný nápad s tou textilií. V protisvětlu to působí velmi sexy. Jitka

    OdpovědětVymazat