pondělí 27. dubna 2015

V hliníkovém rámu

Mám ráda rána, o kterých vím, že nikam nespěchám a nikam nemusím. Mám čas si v klidu a pohodě připravit svoji kávu a třeba nafotit novinky do mého portfolia jako je tomu v případě fotografie v novém stříbrném rámu z hliníku.  Fotografie zase tak nová není, ale je v ní všechno, co mám ráda. Vůně dálek, atmosféra odpolední metropole, sluneční paprsky, závan historie, stíny i  láska milenců. Tak to je staronová Vzpomínka na Řím v černobílém provedení, zasazená do hliníkového rámu. Dlouho jsem přemýšlela nad alternativou rámů z IKEA a řešení přišlo skoro samo. Hliníkové rámy jsou velmi elegantní a lehoučké. Zatím je nabízím v rozměrech 30 x 45 cm a 40 x 60 cm. Fotografie v rámu je  vytištěna a adjustována na něco podobného jako je gata deska a takováto úprava s antireflexní vrstvou již nevyžaduje žádný krycí plast či sklo. Což je velká výhoda i při zasílání rámů a tohle je jeden z důvodů proč nerámuji do skla.  Nechci řešit střepy v balíčku. Zadní strana je opatřena háčkem na zavěšení a celý rám i s fotkou je velmi lehký. Tyto rámečky mohu dodat ještě v černé barvě a je možné do nich vytisknout jakoukoliv fotografii. Jak se vám líbí?




 










Tuto fotografii v rámu můžete zakoupit na Fleru ve dvou velikostních variantách a pokud by se vám líbila jiná fotka do hliníkového rámu,  napište mi, ráda ji pro vás nechám vytisknout a zarámovat.

Příjemný začátek nového týdne!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

6 komentářů:

  1. Hliník k té černobílé fotografii krásně sedne. Líbí!

    OdpovědětVymazat
  2. ....hliníkové ramovanie to je ďaľší LEVEL ! :)
    ....idem budúci týždeň na to...prídu platby a objednám KLAPKU...:)...bude to ten menší rozmer,stále to tak cítim...AUTOBUS pôjde na ,, začiernenie,, tabuľovou čiernou...je taká hlboká ako cementová omietka...bude z neho STATEMENT WALL..:) tak nejak ...:)..majte sa pekne ...hliníkový rám , to je ,, chrobák v hlave ,, ...:)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě teda taky palec nahoru, líbí se mi!
    Baru, o víkendu jsem si v Brně vzpomněla na Tvou fotoreportáž o Café Placzek na Minoritské a šly jsme s holkama tam :-) Seděly jsme nahoře ve výklenku a ten pohled na omšelý kostel sv. Janů takřka face to face byl fakt úžasný ...

    OdpovědětVymazat