středa 8. dubna 2015

Toulky přírodou

Mám sice ráda města, kulturu a městský život jako takový, ale jen když můžu občas utéct do přírody. To je pro mě ideální kombinace. Město, příroda. A tak jsme o velikonočním víkendu podnikli výpravu za bledulemi. Nyklovický potok spadá pod přírodní park údolí Křetínky a je to chráněné území. Proto jsme jen tak z cesty koukali na tu krásu, která se místy slívala do bílých koberců a místy se o bílý koberec postaraly zbytky sněhu. Krajina kolem je totiž nádherná, inspirativní a jedinečná. Takové malé umělecké dílo.











Vypadá to, že i počasí se konečně umoudřilo a můžeme se těšit na jarní sluníčko. Doufám, že to vydrží i na víkend, protože tentokrát mám plánu dámskou jízdu a víkend jen sama pro sebe! Slibovaných osmnáct stupňů by se mi hodně líbilo, ale když bude škaredě, v kavárnách je taky fajn.
Prima den!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. ...tak to vypadá, že aby si člověk uvědomil krásu a jedinečnost místa, které dobře zná - měl by se na ONO podívat očima/objektivem někoho jiného:-), výsledek - tedy zjištění - je hodno zamyšlení, zastavení se, ......objevení:-),....děkuji

    přeji krásný víkend:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak to asi je. A nejlepší na tom všem je to, že přesně tohle místo mám vryto do paměti, protože když jsme tudy vždycky projížděli, měla jsem takový divný pocit stísněnosti. A dnes se mi tu líbí :-) Děkuju!

      Vymazat
  2. ...a stretli ste anjela :)....to je to co je na Vasich fotkach ,,bozí ,, :)

    OdpovědětVymazat