úterý 28. dubna 2015

Sezóna výletů začala

Některé fotky si oblíbím ani nevím proč. Tyhle jsou ze sobotního výletu. Ten byl pro mě sice pracovní, ale to neznamená, že jsem si ho neužila. Naopak. Prošli jsme velkou část Josefovského údolí - Stará huť, Kostelík, vývěr Křtinského potoka, naučnou stezkou kolem barokních hrází až k volně přístupné jeskyni Jáchymka. Kolem Býčí skály, Krkavčí skály a vývěru Jedovnického potoka zpět. Příjemná šestikilometrová procházka zakončená obědem. To mě na těch výletech baví poslední dobou nejvíc, nemusím vařit :-) A jestli si plánujete navštívit Moravský kras, chystám pro vás tip na pěkný výlet i s mapou! Tak snad se mi to podaří dát dohromady ještě do konce týdne.

  V jeskyni Kostelík.

Byčí skála a vývěr Jedovnického potoka.


Jeskyně Jáchymka.


Prima den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Ta druhá fotka je neuvěřitelná!
    A na report o Moravském krasu se moc těším, neboť jsem trapná a nikdy jsem nebyla ani u Macochy - možná proto, že jsme si to tady vždycky dostatečně kompenzovali Zbrašovskými aragonitovými jeskyněmi a Hranickou propastí (máme chatu v Teplicích nad Bečvou), čert ví :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macocha není zdaleka nejhezčím místem MK, report bude o jiné části, z mého pohledu hezčí :-) Děkuju!

      Vymazat
  2. ...a ještě Rudický mlýn nebo Nový hrad, příjemné výlety v kraji...také jsme je absolvovali, když byla děvčata menší...:-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano, tam jsme jako doma :-))) Krásné je i Rudické propadání a nedaleký kaolínový lom.

      Vymazat