středa 1. dubna 2015

Banánový květ by Myyna

Miluju její obrázky. Už jich doma několik mám a pořád mě baví. Výtvarnici Markétu Jinochovou alias Myynu netřeba představovat. Už když jsem tuto kresbu viděla na jejím instagramu, věděla jsem, že ji musím mít. Banánový květ se stal čestným členem naší malé galerie. Pokud  se vám kresby Markéty Jinochové líbí stejně jako mně, koukněte do jejího eshopu. Ale pozor! Markéta není jen ilustrátorka, ale všestranně zaměřený umělec. Šije tašky, které potom nádherně ručně vyšívá a taky navrhla svoji vlastní autorské látky, z jedné takovové mám letní šaty. Tiskne krásný trička a taky polštáře. Prostě to máte jako s Rosou, kdo od ní nic nemá, jakoby nebyl!












Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Myyně jsem také propadla a mám toho také od ní hodně a ještě budu mít a stále chci o ní a o tobě psát na blogu a snad se někdy sejde i čas se správnou náladou. :-) Zatím nejsem, protože od Rosy nic nemám, ale to bude muset změnit produkci, protože teď by to bylo nošení dříví do lesa. :-) Ale jinak mám od ní hodně. Spoustu inspirace pro děti a dobrou náladu při čtení jejích článků. :-) A opožděně děkuji za komentář u mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ještě dvě tašky a šaty a pohlednice a přání, no taky mi dělá cedulky na polštáře .... :-))) A koukala jsem na tvoji krásnou kulatou kabelku! Prodáváš nebo tvoříš jen pro sebe? A od Rosy toho máš, myslím, celkem dost, takže jsi! :-)))) Pěkné dny přeju.

      Vymazat
  2. Krásná kompozice :). Baru chtěla jsem se zeptat, rámečky máš dělané na zakázku nebo někde koupeny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, černé jsou IKEA a ten dřevěný, to jsem kuchla starší obrázek od babičky (pssst, kresbu jsem si schovala, ale ten rámeček jsem prostě musela použít na Funkeho). A potom ještě používám skleněné flipy od Hamy, v těch mám zase černobílý kluky a tak různě sháním na doplnění pěkné rámečky. Teď se chystám, že galerii dorazím úplně, mám v tiskárně zadanou gata desku a ještě nutně potřebuju jeden dřevěný rám, ale nemůžu na příhodný nikdy narazit. Potom to dofotím ve finální podobě. Děkuju!

      Vymazat
  3. "Prostě to máte jako s Rosou, kdo od ní nic nemá, jakoby nebyl!" ... jak výstižné :). A ještě se úplně nabízí dodat "mít něco od Báry G." :). A to já teda zatím nemám ...

    Máte to doma moc pěkné! (A teď nevím, zda tykáme nebo vykáme :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andreo, myslím, že tykání bude lepší :-) Děkuju! Jsem potěšena :-)

      Vymazat
    2. ...a ja zachvilu od Bary G :) nieco budem mat :),uz sa na tom pracuje:) a ja sa na to tesim :)
      ...bananovy kvet je genialny ...

      Vymazat
    3. Že jo? Taky si myslím, že je geniální ☺ A těším se na spolupráci!

      Vymazat
  4. Uf, já se teď ta, červenám! Děkuju moc! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nemusíš, spíš se můžeš dmout pýchou (snad je to správný tvar slova). A nemáš za co, potěšení je na mojí straně.

      Vymazat