pátek 13. března 2015

Industriálně

Asi to vypadá, že tento týden mám na blogu jen reklamu na focení. No jo, jenže když mám koníčka i jako práci, tak o čem jiném psát než o tom, co mě baví, že jo? Ve středu jsem ve Valašském Meziříčí fotila pro developerskou společnost jejich stavbu. Industriální focení mě hodně baví. A myslím, že i fotky ze stavby mohou být koukatelné jinak. Takový krásný prostory! Tam by se fotily modelky :-) Mě vlastně baví všechny možné žánry, tedy kromě sportu. Občas slýchám názory, že fotograf by se měl profilovat, ale mně se naopak líbí ta častá změna. Myslím, že to člověka žene stále dál a stále se učí nové věci. A hlavně to není nuda. Ale kdo ví, třeba budu za rok mluvit jinak.


 
   



Původně jsem plánovala, že ve Valmezu navštívím výstavu grafik Tomáše Pernického, ale znáte to ... ráno rozvést děti do školy a k babičce, do Valmezu kus cesty, nafotit a rychle zase zpět, protože i školní družina má omezenou provozní dobu (bohužel). Občas chodím na poslední chvíli a stydím se za to! Pracovní dny jsou obvykle hektické a člověk musí plánovat doslova každou minutu, aby všechno klaplo. Ale abyste si nemysleli, že je to zase taková hrůza .... není! Stihla jsem i nakoupit, udělat teplou večeři a v mezičase si ještě pořídit nové pouzdrové šaty od Zuzky Machorkové. Byla to láska na první pohled. Budu doufat, že se i to počasí vzpamatuje, abych je mohla co nejdříve provětrat .

 Užijte si pohodový víkend!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Báro to jsou tak pěkný prostory a tak krásně nafocený, že si umím představit tam i bydlet :-))). Když jsem pracovala a chodila pro Adama do školky, tak tam byl chudák vždy první a poslední, hrozně mě štvalo, že kolikrát jsem měla v práci co jsem potřebovala hotové nebo bych si to klidně mohla vzít domů na večer, ale musela jsem tam trčet celou pracovní dobu a Adam ve školce, naštěstí on tam byl rád a když jsem přišla moc brzo tak se tvářil naštvaně :-). Krásný dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, i z tohoto důvodu nechci být zaměstnanec. Jednak bych někde v kanclu a disciplinovaná asi umřela a za další od září začne chodit i Vítek do školky, takže na jednu stranu bude víc času na práci, na druhou ale zase budu víc taxikařit a každej bude chodit jinak + kroužky ... no však to znáš. Prostory to byly krásný, ale obrovský. I když takový industriální loft by tam byl dost dobrej :-) Měj se pěkně!

      Vymazat
  2. Prostory jsou úžasné! A vlastní reklama? Tak ta je zapotřebí, já si ji dělám taky ... a kdo jiný, že ....:-) pa a krásný víkend Baru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, voják se stará, voják má :-) Děkuju a nápodobně!

      Vymazat
  3. Baru, krásné fotky! Reklama je potřeba :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. A ano, rozhodně je. Ale nesmí jí být moc. Tak musím vymyslet něco na příští týden :-)

      Vymazat
  4. Valmez dobře znám a navíc tam bydlí má dcera. Jsou to nové obchody které se tem teď dostavují. Je zajímavé je vidět prázdné před naplněním:) Pěkné fotky. Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vedle Lídlu. Takto prázdné jsou úžasné. Děkuju!

      Vymazat