čtvrtek 19. března 2015

Hledá se ...

Pro klientky na focení hledám zajímavá místa s industriálním nádechem. Nic uhlazeného, ateliérového, spíše syrové prostředí. Stará fabrika, opuštěný dům či jiný zajímavý objekt. Ideálně Brno, Blansko a okolí s možností neomezeného focení a jednoduchého přístupu (rozumějte, přes plot nepolezeme a o povolení k focení taky žádat nechci). Dneska dopoledne jsem si udělala malý pracovní výlet a jedno takové místo, které by mohlo být zajímavým, jsem si byla prohlédnout. Fotky jsou pořízeny mobilem, ale alespoň pro představu, co zhruba hledám. Pokud byste měli nějaký zajímavý tip, uvítám vaše doporučení.  Předem díky! A u žijte si prima den.





Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Milujem ,taketo fotky a ked na nasom drevenom obklade so severskeho smreku v obyvke prestane tronit obycajne foto z Ikea,double deck,ktore tak zvysok rodiny miluje,a k nemu sa doladuje interier do kovoveho retra....,slubujem,ze to nejak ,,napasujem,,,a kupim si od Vas industrialne foto ! A splnim si tak sen...a hned si to dam do vizie dalsieho zariadovania ! P.S.:jednu taku liatinovu ornamentalnu tyc zo zabradlia som si dovliekla z bazaru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude mi potěšením! A tu tyč závidím :-) Chodby s takovým zábradlím mám strašně ráda.

      Vymazat
  2. Mila Barbora,chcem sa este opytat,Vase meno mi znelo znamo ...,nefotila Vasa pribuzna este v uplne povodnom casopise Bydleni,tak pred 25 rokmi??Mal taky podlhovasty tvar a zda sa mi ,ze sa tam mihlo podobne priezvisko ,ako Vase, a ta osobka bola velmi sikovna vo foteni interierov ,najma to ako
    dotvarala zakutia,ktore fotila.Ja som ,,otrokom,, tohto casaku este z cias,ked vznikol :)

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, myslím, že nefotila. To bude jen shoda jmen :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tomu rozumím - moooc pěkné.........

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně lidí si takové tipy drží pod pokličkou, tak držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já pár takových míst mám samozřejmě taky, ale nikdy jich není dost :-))) Díky!

      Vymazat