úterý 17. března 2015

Dobré ráno!

Tak přesně takhle si ho představuju. Klidná a kulturní snídaně s kvalitním čtením a minimálně hodinou času. Voňavý toust z žitného chleba a kozím sýrem, k tomu nejvoňavější černá káva s kapkou datlového sirupu + Soffa magazín, který stále ještě nemám celý přečtený = ideální start nového dne. Minulý týden byl velmi hektický, víkend navíc celý pracovní a pondělí jakbysmet. To co jsem o víkendu nafotila, jsem se snažila co nejrychleji zpracovat a tyhle snídaňové fotky jsem už jen tak vysypala z foťáku. Takže vás opožděně zdravím v tomto týdnu a dnešní den mám v plánu si užít v poklidu. Navíc to jarní počasí, které se má ve čtvrtek opět pokazit, je třeba jarně si užít. Včera jsem absolvovala úřadové klání v podobě zdravotní pojišťovny, sociálního a úřadu práce. Když už jsem si všechny instituce oběhla a myslela, že zdravotní pojišťovna je poslední štace, byla jsem vyvedena z omylu a celou anabázi jsem kvůli jednomu banálnímu zanedbání musela absolvovat znovu. Ale sláva, mám to zdárně za sebou stejně jako mateřskou dovolenou, která mi dvanáctým březnem skončila. Cítím svobodu! Školka bude sice až od září (doufám), ale i tak jsem se na tu změnu těšila, i když se zatím prakticky vůbec nic nemění. Jen už nebudu pobírat kapesné od státu a naopak mu značnou část budu zase sypat zpět. Poslední dobou nabývám stále silnější pocit, že v našem státě se někdo urputně snaží vymýtit drobné živnostníky. Tak mi držet pěsti, budu to potřebovat.












Krásný den všem!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Och, jak já ti rozumím, jak já ti fandín - držim i na nohách!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, mohu se zeptat, jakým objektivem jste fotila tyto fotky? Jsou tak plné světla...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice ani nevím, komu odpovídám, ale fotila jsem Sigmou 35mm f/1,4 Art http://www.megapixel.cz/sigma-35mm-f1-4-dg-hsm-pro-canon Já mám ve fotkách světlo hodně ráda.

      Vymazat
  3. taky bych si dala hodinovou takovou snídani s takovým čtením!a tichem!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda věřím :-) Ono to zase není tak často, řekla bych, že jednou za uherský rok :-))))

      Vymazat
  4. Tak holka tfuj tfuj tfuj, ať se ti daří!!!!
    Jinak takovou snídani bych si taky nechala líbit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím pěsti, volná noho! Být svobodná a spoléhat se jen na sebe je úžasné a nejvíc...v tomhle státě se to ale nevyplácí:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se nějakou dobu na té noze klátím a moc dobře vím, že jednoduché to není. Ale ta svoboda! Ty možnosti! Asi jsem pořád ještě velký optimista, ale kdo nic nedělá nic nezkazí, že jo? Díky!

      Vymazat
  6. Ano, drobní živostníci jsou na obtíž. Zřejmě. Pryč s nimi, ať žijou korporáty!
    Držím palce a gratuluju ke svobodě :).

    OdpovědětVymazat