pátek 9. ledna 2015

Odstrojeno!

Už máte odstrojený stromeček nebo si ještě užíváte vánočních dekorací? My máme odstrojeno, konečně. Oddychla jsem si, že jsem přežila tu vánoční červenou a konečně jsem nastolila pohodu v barevně neutrálních odstínech. Úplně se v tom vyžívám. Mám tohle období strašně ráda. Vždycky se těším na začátek ledna, beru to jako začátek něco nového. Další šance, možnosti a výzvy. I když si předsevzetí žádná nedávám, plánů je spousta a diář se pomalu začíná plnit. A to je dobře. Zima se konečně ujala svých povinností a já doufám, že si ji ještě pořádně užijeme. Nezapomeňte, že do 14.1. můžete stále využít 15% slevy v mém eshopu na Fleru (slevový kód ZKX-BW6-RP5). Užijte si prima víkend!






Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Báro, tobě taky pěkný víkend! Na Moravě prý máte sníh, u nás je jako na jaře s pěkným vichrem navíc ... A stromeček ještě máme, nedovolili mi ho odstrojit, prý až po víkendu. Jsou jako malé děti ty moje velké děti:)

    OdpovědětVymazat
  2. Baru, my taky ještě máme, Eliška nás ukecala, že ho odstrojíme až příští víkend :-)) Ani mi to moc nevadí, protože mě ještě pořád baví, že nám v obýváku večer svítí světýlka - asi to pak budu muset vyřešit nějakým hezkým náhradním světýlkovým zdrojem na knihovnu :-))
    Krásný víkend J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už se těšila až zavládne ten neutrální klid :-) Ale kluci nijak neprotestovali.

      Vymazat
  3. Tak Ty jsi pilná:-) U nás stromeček nemůže mizet, před Třemi Králi. A protože to padlo na pracovní den, tak to musí počkat, až si pěkně vylosujeme fant z koláče, který se k této příležitosti podává:-) Třeba budu mít letos štěstí... vytáhnu si ho a budu "Roi" teda spíše "la R...."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My ho měli přesně do Tří Králů, ani o den déle. Na ten koláč si pamatuju loni z Tvého blogu, že je to tak?

      Vymazat
    2. Ano,máš dobrou pamět;-)

      Vymazat