pátek 2. ledna 2015

Jak na Nový rok ...

... tak po celý rok. Nevím jak vy, ale já se tímto pořekadlem řídím. A protože nechci celý rok sedět doma na zadku, vyrazili jsme hned na Nový rok na první letošní výlet za sněhem. Čím více jsme byli na Vysočině, tím méně ale sněhu bylo. Obleva je tu. Ale nakonec to přece jen bylo jako v pohádce. Vyrazili jsme lesní cestou z Kadova na Devět skal a byla to moc příjemná procházka. Žádný velký mráz, sněhu dostatečně na to, aby se děti vyřádily a i na sněhuláka došlo. Ti odvážnější vylezli až na vrchol Devět skal, já s foťákem na krku a sněhulemi na nohou zásadně neriskuju. Klouzalo to. V lese bylo jako v umělecké galerie. Hotový nature art!








 






Devět skal (836 metrů nad mořem) je nejvyšší bod Žďárských vrchů.







 


Některé z publikovaných fotografií jsou na prodej a nově vloženy v eshopu na Fleru. To už jste ale možná zjistili na facebooku. Nakoukněte a pokud se vám některá z nich líbí, nezapomeňte, že můžete využít 15% slevu (kód ZKX-BW6-RP5) a nejen na fotografie.

Tak mějte prima pátek a užijte si nadcházející víkend!



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. Taky si užívám procházek, sněhu a lesa .... a focení :))Krásný a pohodový nový rok, Báro!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Baru, přeji ti v novém roce ať se ti daří v práci i osobním životě a hodně zdravíčka :).
    PS: Krásné fotografie a v reálu to muselo být ještě hezčí ;)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuju moc a i Tobě jen to nejlepší v novém roce ♥

      Vymazat
  3. Správně - jak na Nový rok, tak po celý rok! A proto jsem na Nový rok dělala tak trošku od všeho, aby to bylo pěkně vyvážené :-)
    A co se Tvojí fotografické činnosti týče, tak nelze než obdivovat! A fotka č. 2 mě naprosto uchvátila! Máš prostě cit :-) Tak "dobré oko" po celý rok :-) Šárka FS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aneb jaký si to uděláš, takový to máš :-) Šárko, děkuju moc a doufám, že se zase brzy potkáme. To předvánoční posezení bylo moc fajn ♥

      Vymazat
  4. Baru vše nejlepší do nového roku. Ať ti vyjde vše co si jen přeješ. A zdravíčko též:). Opět nádherné fotky, je z nich cítit klid a pohoda. dk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dani, děkuju! I Tobě jen to nejlepší přeju a hodně zajímavých realizací :-)

      Vymazat
  5. Ještě jednou se budu opakovat.. fakt krásné ty fotky! Ta třetí lesní mě vzala úúúplně .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, díky moc ♥ Zvláštní jak se každému líbí jiná :-)

      Vymazat
  6. Kráááásááá! Mě zimní procházky baví ještě možná víc než v létě, sněhové království a pak doma zachumlit u čaje a filmu. Nechápu jak někoho zima může rozčilovat. Přeji hezký rok s magickou patnáctkou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky! Začíná to na podzim a končí s jarem. Ne že bych neměla jaro a léto ráda, ale v přírodě mám raději podzim a zimu :-) Děkuju moc a Tobě též úspěšný rok.

      Vymazat