pátek 16. ledna 2015

Barvy, struktury, linie

Po delší době jsem zase měla prostor vyjít si na vydatnou lesní procházku sama. Miluju to. Jen já, les a "kanón". Miluju ty barvy, struktury a linie, které les nabízí. Už teď přemýšlím nad zpracováním nových motivů a u některých mám jasno. Středa byla vůbec vydařený den a přitom stačí někdy ke štěstí tak málo. Jako třeba potkat toho správného člověka ve správnou dobu. Zase jsem začala chodit na masáže. Uvolňující, relaxační, zkrátka dokonalé. Občas (pravidelně) by měl člověk dočerpat energii. Na víkend mám připravenou 100% vlnu v pudrovém odstínu a těším se, že se vrhnu do pletení, mám nějaký pletací absťák či co. Užijte si pohodový víkend a budu se na vás těšit zase příští týden!





 




Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. Krásné fotky, Báro. Hezký pátek a nadcházející víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný, s motivem kůry by byla hezká tapeta :).
    Copak to bude, polštář? Já bych chtěla ještě nějaký bílo-režný ale spíš z bavlny aby se tk nechlupatil. Nemáš nějaký tip na nějakou silnější přízi? Ty dutinky by bylo asi moc silné což?
    Hezký víkend Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to by mohlo vypadat zajímavě, ale na výrobu tapet se opravdu nechystám :-) Příze, která nechlupatí je třeba merino, je slabší a proto pletu dvojitě, takže je sice větší spotřeba, ale úplet perfektně drží, nechlupatí a nevytahuje se. A u nás musí projít sakra zátěžovým testem, polštáře tu věčně lítají vzduchem :-) Jinak tentokrát si pletu maxi šálu resp. nákrčník. Dutinky jsem nezkoušela ještě, ale ráda bych vyzkoušela tohle http://www.wixx.cz/cs/prize/wixx-makarony/

      Vymazat
  3. pleteniu zdar!!! a masáže sú super vec...jana

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné fotky, Baru! A vlna je taky moc krásná! Zrovna jsem si říkala, že už bych si taky zaťukala jehlicemi, dlouho jsem nic nepletla, poslední dobou jsem spíš háčkovala. Mám v plánu nějaký svetřík pro čerstvého chlapečka, co se narodil kamarádce, tak doufám, že než se do toho opravdu pustím, nebude už léto :-))
    Krásný víkend J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to nevydržela a už pletu, o víkendu bude hotovo. Je to fajn relax.

      Vymazat
  5. Nádhera, takové pokoukáníčko, to jsem dnes potřebovala.
    Dobrý plán na víkend a hezká vlna.Jaký bude vzorek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Vzorek je hladký, je to silná vlna a navíc melír, takže nejvíc vynikne jednoduchý vzorek. Měj se pěkně!

      Vymazat
  6. Baru, krásné fotky! Dostala jsem od Ježíška thajskou masáž, tak jsem zvědavá...určitě to bude super! A taky jsem zvědavá na nákrčník, doufám, že se pak pochlubíš. Krásný víkend! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zkusím ho nějak nafotit jak bude :-) Děkuju! Na thajské masáži jsem ještě nebyla, to by mě taky zajímalo jaká je :-) Jý už chodím 10 let ke stejné masérce a jsem moc spokojená. Pěkný víkend i tobě!

      Vymazat
  7. Foto, nádhera!!! Miluji struktury, vyloženě umělecká díla. Velice inspirující. Masáž, och, jaký požitek, hezky si je užívej:-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji ... snažím se, protože máme doma lazaret, oba kluci nemocní a další náročný týden před námi. Bez občasného dobití baterek to tedy nejde.

      Vymazat