pondělí 1. prosince 2014

Blokové novinky aneb akce 1 + 1 = 0

Letos už poslední, třeba jako inspirace pro Ježíška. Původně jsem nové bloky plánovala až po novém roce, ale po těch prvních se jen zaprášilo a tak abych měla co nabídnout na vánočním jarmarku, který už je tento víkend v Boskovicích, nechala jsem vyrobit další. O filozofii výroby bloků jste si mohli přečíst tu. Dneska mám pro vás tři nové kousky a aby nebyly zaměřeny jen na ženy, najdete tu bloky vhodné i pro muže. Barevné i černobílé, s titulní stranou tištěnou na plátně i papíru. Uvnitř sedmdesát listů nelinkovaného recyklovaného papíru 80 g. Kroužková vazba a gumička barevně sladěné. Všechny je najdete na Fleru v záložce bloky a zápisníky. A tady jsou.







A první z nich, který by se mohl líbit mužům, ale snad i ženám. Barevná fotografie detailu Peltonovy turbíny je vytištěná na kvalitní papír, nalepena na karton, který tvoří titulní stranu bloku. Zadní strana je opět z recyklovaného kartonu. Stříbrná nebo měděná (máte na výběr) kroužková vazba, šedá gumička na zajištění.






Další blok je pro milovníky minimalismu, jednoduchosti, sportu a paraglidingu. Že by opět něco pro muže? Černobílá fotografie vytištěná na knihařském plátně, černá kroužková vazba s černou gumičkou na zajištění. Opět recyklovaný nelinkovaný papír 80 g uvnitř. Zadní strana je potažená šedým plátnem.




A teď pro ženy, milovnice květin, jara a veselých barev. Kvetoucí okrasný česnek. Odstíny fialové a zelené barvy doplňuje černá kroužková vazba se zelenou gumičkou na zajištění. Titulní stránka tištěná na papíru, který je nalepen na karton, takže je pevná a zadní strana rycykovaný karton. Uvnitř opět to stejné. Více fotografií najdete na Fleru. A pokud se vám moje bloky líbí, jsou ihned připraveny k odeslání. A ještě něco navíc pro vás mám!



Kdo sleduje facebook už asi ví, že od 1.12. do 17.12. běží akce 1 + 1 = 0 aneb  1 + 1 = POŠTA ZDARMA. Můžete nakoupit jakékoliv dva výrobky z mého eshopu na Fleru (vyjma velkoformátových fotografií, u nich platí nabídka pouze do velikosti 30 x 40 cm) a NEPLATÍTE POŠTOVNÉ! U objednávky stačí do poznámky napsat 1 + 1 = 0 a já vám poštovné automaticky odečtu. Stejně tak to platí u objednávek přes email. Tak neváhejte, ať Váš balíček stihne dorazit včas! Poslední balíčky s garancí doručení do Vánoc budu odesílat právě 17.12.2014.

A ještě vzkaz pro paní, která mi volala minulý týden (bohužel jsem si neuložila tel. číslo ani nepoznačila jméno). Diáře už jsou zase skladem, objednat je můžete přes email.

Příjemný adventní čas všem ♥



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

Žádné komentáře:

Okomentovat