sobota 1. listopadu 2014

Vybráno!

Tak jsem dlouho přemýšlela a vybírala, jaký set si dám samolibě do nového obýváku, až jsem nakonec vybrala úplně jiný než jsem původně plánovala. A tohle už je finální podoba u nás doma. Můj favorit byly trávy, ale nakonec jsme společně s mužskou převahou vybrali motiv paraglidistů. Je minimalistický, je černobílý a je na křídlech snů. Taky jsem konečně dopletla dva velké polštáře, oba jsou z merino vlny, pletené dvojitě, takže jsou opravdu podzimně zimní a moc příjemné na válení.










Tento z dalších setů můžete najít opět na Fleru. Plátno je 50 x 75 cm a polštář 45 x 45 cm. Koneckonců ty trávy si časem můžu přidat, protože jednotlivé motivy jsou celkem dobře kombinovatelné. Akorát jsem se rozhodla malinko zredukovat motivy polštářů, protože jich je zbytečně moc a proto jsem se rozhodla polštář Jaro a polštář Bukový les vyřadit z nabídky. Skladem jsou každý po jednom kuse a pokud se vám tento motiv zamlouval tak neváhejte, protože jsou poslední.

Užijte si prima víkend.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

20 komentářů:

  1. Takové uklizeno a jednoduchost, ach! Jen nechápu kde jsou ukryty hory oblečení, sušák, komody, skříně, vysavače a všechny ty běžné krámy ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hi hi, tak přece nebudu fotit nepořádek! Ale jednoduchost ano, ta tu je pořád a i když pod vlivem ostatních blogů pořád řeším různé "doplňky", nakonec stejně zjistím, že je nepotřebuju a jen zavazí. Jinak sušák, vysavač a všechny ty běžné krámy jsou v šatně. Spíš je to takový kutloch, kde se skladuje všechno možný a nepřála bych ti ho vidět. Máme tam i velkou skříň na oblečení, další skříň máme v ložnici a kluci v pokojíčku mají taky svou, ale už přestává stačit.

      Vymazat
  2. Báro, máte moc pěkný obývák, vkusný, jednoduchý, vše spolu ladí a souvisí, žádná zbytečnost navíc, paráda! Myslím, že výběr paraglidistů je skvělý. Co mě ale nejvíc nadchlo, jsou ty pletené polštáře... ty jsou prostě boží... obdivuju každého, kdo tohle umí! Ať se Vám v novém obýváku hezky relaxuje!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, díky! Pletení beru jako relax, i když si večer sednu, potřebuju něco dělat :-) Z těchto mám fakt radost. Zbytečnosti navíc u nás opravdu moc nenajdete a paraglidisty máme rádi, fotila jsem je na Spišském hradě dva roky nazpět a všechny nás k nim váže pěkná vzpomínka na dovolenou.

      Vymazat
  3. Baro- opravdu me donutilo se u tve stranky dneska na chvilku zastavit a vychutnat si celou kompozici. Ten obraz je uzasny a to spojeni s polstari je uzasnou tresnickou, ktera korunuje celemu pokoji. Vubec ta seda s bilou a prirodnimi barvy vypada skvele!
    Libi se mi i ta taska na casopisy, skvela, neco podobneho taky hledam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě opravdu těší! :-) Děkuju moc, Veru. Šedou jsem si strašně oblíbila ve všech odstínech a oproti bílé sedačce je taky nesmírně praktická a hlavně musím uznat, že i mnohem příjemnější na sezení. Já si vždycky naplánuju nějaké barvy v interiéru a dopadne to takto. Koneckonců je to ale pořád spousta barev, jen v přírodních odstínech. A ta lepenková taška je od Kazeta, má kožená držadla a je fakt úžasná. Jen nevím, jestli ji mají ještě v nabídce.

      Vymazat
  4. Perfektní.................všechno!!!!!! Chválím Tě!
    Oceňuji i výběr čalouníka, skvělá práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec to vyhrál čalouník místo nové sedačky. Sedačka má i nové polstry, takže je fakt nová a měla by chvíli vydržet. Navíc ta velikost i tvar nám vyhovuje, je rozkládací a má úložný prostor a do malého prostoru se hodí. A jsem ráda, že jsem do toho nakonec zainvestovala. A na tu šedou jsem si velmi rychle zvykla :-) Jani, díky a jestli budeš mít cestu na Moravu, dej vědět!

      Vymazat
  5. Baru,moc pěkný obývák :) Polštáře jsou super, jste šikulka:)
    Petra

    OdpovědětVymazat
  6. dokonalá proměna obývaku! moc krásné, všechno spolu krásně ladí a doplnuje. Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, díky moc! Ještě vymýšlím jak uchytit světýlka do levého rohu za sedačku, ten roh je prázdný a říká si o něco hodně decentního, navíc jsem světýlka slíbila klukům, ale zatím mě nic nenapadá a tlouct hřebíky do zdi auauau to nemám ráda :-)

      Vymazat
  7. Báro, není potřeba vrtat do zdi, používám http://www.tesa-tape.cz/consumer/samolepici_hacky/pruvodce_vyberu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Táňo, děkuju, musím nastudovat nosnost háčků, možná by to mohlo být řešení. Děkuju!

      Vymazat
  8. Báro, máte to moc pěkné, všecko dokonale sladěné! Polštáře jste vybrali ty nejlepší, krásně se Vám do "nového" obýváku hodí. Věřím, že máte radost. Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska mám radost fakt velikou :-))) Díky!

      Vymazat
    2. Joo, koukala jsem fcb, moc gratuluju a přeju hodně úspěchu!!! Sluší Vám to a máte krásný šaty:) R.

      Vymazat
  9. Máš naprosto nádherný obývák! :))

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat