pondělí 17. listopadu 2014

Víkend

Pamatujete si ještě pravidelný pondělní instalife? Poslední jsem publikovala letos na Velikonoce a to jsem ještě netušila, že za 3 dny skončím ve špitále a s pravidelností bude konec. Někdy mi to chybí, ráda totiž skládám koláže. A tak jsem si řekla, že čas od času bych nějaké shrnutí opět zařadit mohla. A tady jedno víkendové v podobě koláže je.




Víkend byl v duchu oslav. S malým zpožděním jsme oslavili svátek svatého Martina a s drobným předstihem moje narozeniny. V sobotu večer jsme zašli na prohlídku věže kostela sv. Martina. Na kostel koukáme z oken našeho bytu, hned po výhledu na Hořice je to nejhezčí dominanta západní strany. Hlavně večer, když je krásně nasvícený. A v neděli u nás ve městě proběhly jako již tradičně oslavy sv. Martina a tak jsme se zúčastnili průvodu i my. Starší pirát byl totiž součástí družiny sv. Martina. I navzdory studenému počasí to bylo fajn.

Užijte se dnešní volný den!


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

4 komentáře:

  1. Tvé pondělní koláže jsem si vždy ráda prohlížela. Bylo by super, kdybys je zase čas od času dělávala! .)

    OdpovědětVymazat
  2. To bylo naposledy na Velikonoce??? To není možný! Když jsem dnešní post viděla, tak jsem si říkala, že jsi to sice pár týdnů už nedělala, ale několik měsíců, to mě teda vůbec nenapadlo :D

    OdpovědětVymazat