sobota 25. října 2014

Konec chaosu!

Konečně nastolím řád a pořádek ve svých kabelkách a brašnách. Jak? S úžasných Rosa organizérem! Všechny dámy tuhle situaci dobře znají, obzvláště ty, které mají ještě menší děti, takže toho taháte po taškách poměrně hodně. Poslední kapkou mého kabelkového chaosu byl utopený diář. A dost řekla jsem a nadruhý den jsem oslovila známou kabelkovou guru Rosu Mitnik prostřednictvím jejího báječného kabelkového formuláře. Odpověď přišla obratem. Přiznám se, že zavděčit se mně, nebylo tak úplně jednoduché, ale Rosa moje zadání splnila do posledního puntíku. Jednoduchý, spíše minimalistický organizér v šedé barvě s červeným akcentem. A tady je výsledek!







No není báječný? A praktický! Vejde se mi do něj všechno potřebný. A5 diář i blok, vizitky, propisky, které věčně lovím v tašce stejně jako mobil. Znáte ten chaos, když v dámské kabelkce zazvoní mobil, že jo? Teda alespoň já to tak většinou mám a obvykle musím vyskládat celou tašku, než najdu mobil, který mezitím přestane zvonit. A výborná je i kapsička se zipem, přesně na pozvánky, který s sebou momentálně všude nosím. A spoustu dalších drobností jako třeba kapesníky, tyčinka na rty a olejová tužka na nehty.



 

Ty detaily! Ach! Perfektní zpracování (vůbec nepřemýšlím o tom, že bych oprášila šicí stroj, na tohle fakt nemám) a dokonalé sladění všeho. Karabinka nechybí. Prostě ROSA JEDE! Chaos už je minulostí!


Takže Rose letí velké DÍKY a vám všem přeju krásný víkend, 
i když Morava hlásí bez sluníčka, za to s mlhou :-)


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

12 komentářů:

  1. No Baru, ten teda je...překrásný...mám velmi ráda velké kabelky a pak šílím z toho jak jsou vlastně nepraktické pokaždé když hledám mobil. Stejně jak píšeš :-). Pěkné sobotní odpoledne - my v Opavě máme zataženo. Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně! Pořádná taška tedy už jedině s organizérem od Rosy :-)

      Vymazat
  2. Praha hlásí stejně skvělé počasí jako je to vaše. Ale kdo má něco od Rosy M., ten má slunce pořád. No ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo! U nás už i mrholí, měla jsem mít dvě focení a vše zrušeno, chjo. Ještě že mám ten organizér! :-) A vlastně ještě Rosa psaníčko a fíky a domečky a loďku, pchce ... to tak to mám vlastně slunečný den a aspoň dopletu polštář :-)

      Vymazat
  3. Musím dát za pravdu, že organizér je v kabelce skvělý vynález, vše přehledně uložené a stačí jen přehodit do jiné kabelky. Organizér jsem si šila podle Belletky http://cetiia.blogspot.cz/2012/10/organizer-rameckova-kapsicka.html. Rosa Mitnik to skvěle zkombinovala:) Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tedy je, už žádné přeskládávání všech drobností, prostě přehodím organizér a vím, že jsem na nic nezapomněla :-) No, já jsem kdysi taky šila, ještě na starém šlapacím stroji, ale jak se říká, každý ať se drží svého řemesla, takže to raději už pokoušet nebudu a nechám to profíkům.

      Vymazat
  4. Bari, závidím :o):o):o) , něco takového bych taky potřebovala, pořád v ní něco hledám a lovím ...pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, je potřeba i s mým chaosem v kabelce zatočit!!! Minulý týden jsem hledala klíče a byla z toho trochu vylitá šťáva z ovocného salátu! No comment!
    Tvůj organizér je super, moc pěkně ušitý!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho od Rosy mám :-)
    Jen ještě s mimi taškou, ale už se moc těším, až si nechám ušít tu moji vysněnou elegantní koženkovou :-)
    Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozumím Ti, taky jsem se těšila, až všechny mimi tašky a potřeby odložím. Od Rosy mám ještě černé psaníčko a je taky velmi v kurzu :-) Pěkné podzimní dny i Tobě!

      Vymazat