pondělí 8. září 2014

Zase jeden krásný pokojíček

Minulý týden jsem fotila opět další povedenou realizaci, opět od Leony Fouskové. Tento pokoj pro tři slečny se mi líbí strašně moc! Má navíc takovou náladu babího léta a moc přijemnou kombinaci barev. Poměrně malý prostor je vymyšlený do posledního detailu a ani jeden centimetr nepřišel nazmar. Tentokrát jsem vám složila koláže, abyste měli lepší představu.





Moc příjemná kombinace barev, nemyslíte? Já nejvíc miluju ty židle! Samozřejmě od TONU a renovované, o to krásnější. I když po víkendovém brousícím a natíracím ultramaratonu nechci slovo renovace ani slyšet!




 Vyřešit pokoj pro tři slečny na 14 m2 musela být výzva! Přesto celý prostor působí neuvěřitelně vzdušně. Nechybí úložné prostory ani poličky u každé postele na odkládání knih. A samozřejmě knihovna.




 Poličky na knihy a úložné prostory. Důmyslně vyřešené a plně funkční. Opravdu povedená realizace. A kdyby vás zajímalo, kdo vyrábí nábytek, tak je to místní firma FAIN Interier s.r.o. Už jsem od nich pár kousků viděla a musím říct, že je to opravdu poctivě odvedená práce. Úplně těm slečnám pokoj závidím.


Přeju všem poklidný začátek nového týdne a doufám, 
že nebude tak rychlý jako ten minulý.



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. Opravdu krásná realizace. Taky slečnám závidím a mám od paní designérky co okukovat :-) Fotky samozřejmě také obdivuju. Nafotit malý pokoj není jednoduché!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapotila jsem se, to je pravda. Ale jinak to bylo moc fajn focení, ostatně jako vždy.

      Vymazat
  2. Přijde mi takhle z fotky, že když si dvě chtějí sednout ke stolu, musí si židle překážet. Ale asi je to v reálu vyměřené.
    Postele jsou fajn vyřešené.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná bytová fotoreportáž. Pokojíček se moc povedl. Co je v tom akváriu za zvířátko?
    Koukám na tvoji kuchyň, ještě hezčí než jsem si představovala. Stálo to za tu dřinu. Líbí, líbí,líbí....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Želva :-) O kuchyni ani nemluv, ještě natírám, zítra bude report, abych podobné blázny odradila.

      Vymazat
  4. Byl to asi největší dispoziční oříšek mojí praxe :-) Využit opravdu každý centimetr. Z výsledku mám velkou radost! Samozřejmě i z fotek, moc pěkné jako vždy. Židličky si nepřekážejí, naaranžovaly jsme je takto na focení. A kdyby si náhodou překážely, kontejnery jsou na kolečkách, takže jedna slečna může sedět až u želvičky. Na mě velmi netypická barevnost - přímo na přání klientek. Ale opravdu osvěžující :-) Více takových milých klientů a vlastně i dispozičních výzev :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Fíííha! Smekám a nechápu :o) Štěpka

    OdpovědětVymazat