středa 17. září 2014

Období klidu

Nevím, jestli to mám spojené s podzimem a začínám se "kuklit", ale tak nějak cítím, že potřebuju více klidu. Podzimní výstavu mám prakticky připravenou a tím pro letošek končím. Ještě mám v plánu nějaké podzimní focení venku, ale to až se nám příroda vybarví dozlatova a potom si dám tak trochu "voraz". I když už přemýšlím nad výstavou v březnu, která bude v Galerii Jonáš. Dokonce už mám i téma a chtěla bych nafotit zbrusu nové fotografie. Jen musím počkat, až mě políbí múza, protože ono to tak nějak nejde uspěchat a tlačit na sílu. Navíc, moje nejoblíbenější roční období teprve přijde! A tak jsem si jen tak vyrazila na místa, která mám ráda a hledala neobyčejné ve věcech obyčejných.











Poznáte, kde to je? 
Užijte si krásný zbytek slunečního dne.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

9 komentářů:

  1. Konec října je pro mě asi nejhezčí část roku hned po jaru. A doufám, že bude teplý a slunečný. A teď ty šípky a jeřabiny taky stojí za to, protože fotky jsou krásně barevný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda září - listopad ... jo jo, to je moje období a když se zadaří i sluníčko ... paráda. Šípky mám ráda, nejen na fotkách, vařím z nich čaj.

      Vymazat
  2. sice nevím, kde to je :-) ale líbí se mi fotografie moc, ty šípky- to je dokonalé! Baru, jsi prostě profík! i obyčejný lístek na zemi dokážeš nafotit neobyčejně, nádherně...Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dokáže zaujmout i kopka hnoje :-D A jakmile začnou červenat šípky, pookřávám na duchu, protože podzim je tu. Baru, děkuju ♥

      Vymazat
  3. Myslím, že je to foceno u nás na Hořicích. Baru, počkám, co nafotíš ve svém (i mém) nejoblíbenějším ročním období a vybereme něco k nám do obýváku. Letos se obklopuji uměním svých milých přátel a je mi v něm moc dobře - kuklím se doma. Prostor nad sedačkou čeká na velké čb plátno od Tebe. Hezký den a i já se jdu zase zakuklit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně! Strašně ráda tam chodím. Určitě, Lejko, něco se snad zadaří, mám to v plánu :-) Koupím si ten pořádnej maxi svetr a bude se toulat mlhou a listím :-) Pěkný den i Tobě!

      Vymazat
  4. Podzim je moc fotogenický a nepotřebuje ani žádné velké kompozice:) Jinak moc chválím kuchyň, bílá je neutrální a všechno krásně prosvětlí. Já jsem taky ráda, že jsem tenkrát do toho šla a šla bych určitě znovu. Tak pa Baru a krásný podzim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Jani. Jsem strašně ráda, že jse to udělala:-) Já mám pocit, že všechno kolem je strašně fotogenický, stačí jen koukat kolem. Ať už je jaro, léto podzim či zima. Podzim mám samozřejně nejraději a už se těším, až vypukne v plné svojí síle, ty mlhy, plískanice a občas sluníčko, samozřejmě :-) Taky přeju pěkné podzimní dny!

      Vymazat