sobota 13. září 2014

Bílý minimalismus

Prší a prší, světlo mizerný ... A kromě nachlazení jsem taky dostala nabídku od ČMSS ke spolupráci. O tomto projektu, na kterém se budu podílet, se dozvíte už brzy na blogu. Tohle je jen vedlejší produkt z focení. Po dlouhé době jsem si cvakla něco jen tak pro sebe. Mám ráda ty úplně obyčejný věci  a hledám v nich radost. A že je to tak trochu minimalistický, už asi není divu. A klidně mě nadchne prázdný hrnek od čaje, pastelka nebo miska se zajímavou strukturou.





Užijte si víkend, já ho mám tak trochu postelový. Zázvorový čaj se skořicí, hřebíčkem, medem a citronem mi udělá zaručeně dobře.


Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

8 komentářů:

  1. tak ať se brzo uzdravíš, já byla minulý víkend, ale naštěstí to hned přešlo. Na Liberec tu máme kupodivu nádherné sluneční dopoledne. Snad to vydrží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si užij sluníčka, u nás sice už neprší, ale sluníčko ani omylem. Za víkend to musím vyležet, příští týden mám spoustu práce. Díky!

      Vymazat
  2. Báro, krásné fotky a přeji brzké uzdravení a moc děkuji za ten krásný polštář. Jen po dovolené jsem se zastavila skoro až teď, protože mi nedá neokomentovat ty nádherné fotky a pořádně se zastavím až v listopadu. Určitě ho pak nafotím i u nás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iveto, za fotku bych byla moc ráda! Jsem ráda, že se vám líbí. Děkuju.

      Vymazat
  3. Bílý minimalismus je prostě NEJLEPŠÍ. A v tvém podání ještě lepší.
    Ale ty odpočívej maximalisticky!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle počasí je zrádné, tak pít čaje a odpočívat. Fotky jsou moc povedené a na projekt jsem zvědavá =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já ty přechody mám každej rok stejný, ale letos jsem podstoupila picí kůru bezinkového elixíru a asi nějaký základ mi to dalo, protože stačil odpočinek a zázvorový čaj s citronem.

      Vymazat