pondělí 7. července 2014

Vzhůru na palubu!

Přeji všem krásné pondělní ráno! Už jste asi zaznamenali prázdninový provoz blogu, že? Ne že by nebylo co publikovat, naopak, ale jsem přes prázdniny trochu líná :-) Ostatně všechno můžete sledovat na instagramu. Užíváme si léta plnými doušky každý den. Starší pirát je momentálně na prázdninách v Toskánsku a mít doma pouze jedno dítě je až trapně pohodové. Občas to sice zaskřípá, to zase jo, on je náš chlapeček tuze svérázný, ale aspoň se nenudíme. To my ani neumíme. V sobotu jsme vyrazili na cyklo výlet po Moravském krasu. Ujeli jsme 41,5 km a na zpáteční cestě zlehka zmokli. Zato v neděli bylo počasí naprosto letní a kde jinde trávit čas než u vody. Teda vlastně na vodě. Vyrazili jsme na celodenní výlet lodí. Brněnská přehrada byla výborná volba, plavili jsme se lodí na hrad Veveří a zase zpět. 




Takže vzhůru kapitáne, vyplouváme! Mladší pirát byl na lodi poprvé a měli jsme trochu strach, že ho hodinu na jednom místě neudržíme, ale nakonec se mu plavba líbila. 



Kudy tudy na hrad? No přece tudy!





 





Hrad Veveří je sice dost profláknuté místo, ale pořád je tu fajn! Horko teda bylo pořádný, ale ve stínu v hospůdce nám nechybělo nic. Výborný grilovaný hermelím, maso a kukuřice. Naposledy jsem tu byla, když jsem čekala Vítka. A občas je fajn si tahle místa zopakovat.






Vylezli jsme na Prachovou věž a pokochali se výhledem. No a to bych nebyla já, kdybych nevyfotila nějaké to okýnko nebo aspoň průhled :-) A po příjmně stráveném odpoledni zase zpět lodí.






 I já jsem si to užila moc. Ještě aby ne! V nových šatech z látky od Myyny a s ananasovou taškou , se sluníčkem nad hlavou a větrem v zádech. Jsem tak trochu ananasem posedlá, ale kdo letos nemá ananas, jako by snad ani nebyl! Prostě letos Myyna Fashion :-)



Tak užívejte léta a prázdnin a já se zase časem ozvu ♥



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

14 komentářů:

  1. Teda ty šaty jsou! Jsem pyšná designerka ;) Moc Ti sluší!
    Přehrada je pro mne velká nostalgie, dlouho jsem bydlela nedaleko a často tam chodila se psem na procházky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ještě aby ne! Máš být na co pyšná, svoje vlastní látky to je něco! Každý po nich kouká, jedna paní na lodi se dokonce platala odkud je mám :-) Původně jsem měla namyšlený jiný střih, ale teď jsem moc ráda za tento. Je takový ženský. Švadlena to zvládla bravurně, nezbyl ani kousíček látky :-) Tvoji nostalgii chápu, mám ji taky, protože jsem rovněž nějakou dobu bydlela v Bystrci u přehrady. Tak ještě jednou děkuju moc a těším se na další látky ;-)

      Vymazat
    2. Ten střih je bezvadný, moc dobře Ti sedí!

      Vymazat
  2. Super výlet a bájo outfit, Baru!!
    O to víc se těším na mé ananasy by Myyna :-)
    Užívej léta!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Outfit sklízí velký úspěch, tvoje těšení naprosto chápu, já už se totiž taky těším na další látku od Myyny :-) Aný, díky. Léto užíváme, ale ty horka jsou pro mě letos očistec.

      Vymazat
  3. Báro, šaty jsou nádherné! A krásně k Vám ladí :) Jdu na návštěvu k Myyně:) Hezké prázdniny, Renata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renato, děkuju! Jsou i moc pohodlné a hlavně nositelné bez podprsenky, což je super :-) Krásné léto!

      Vymazat
  4. Barunko, jen tak letmo mávám, ale musím - ty šaty jsou pecka!!! Strašně moc ti sluší!!! A ta taška je taky báječná! Moc se mi líbí i ta sardinková, fakt suprové prostě, Markétka je kouzelnice!
    Já teď ještě pořád zajíždím na ostro pracovní proces (díky bohu za to :-), tak jsem taková rozlítaná a nevím, co dřív, ale to děsné vedro mi taky příšerně leze na nervy ... nesnáším to odjakživa a zaříkávám bouřky jak bohyně :-)) Dneska to bylo příšerné, v tom městě je to masakr ...
    Krásné léto a ať je to počasí na nás na všechny trochu přívětivější :-))
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, díky! Ani nemluv, to moje srdce, které je svérázné stejně jako já, tohle horké počasí nemá vůbec rádo :-) NAštěstí se ženou mraky, jupííííí! S tím zaříkáváním Ti ráda pomůžu! Tak ať Ti jde práce pěkně od ruky a líbí se Ti!

      Vymazat
  5. Jste holky šikovný, i s paní švadlenou. Sluší ti to! Já u Markéty pořád něco vyhlížím, ale zatím mi k tomu mýmu kukuči nic neladí:-)

    OdpovědětVymazat
  6. prázdniny v Toskánsku bych si nechala líbit hnedle :-) a i vy doma jste pěkně akční, paráda. takže až budem plánovat dovču na Moravu, tak si najedu na blog a budu mít tipy na výlet raz dva vymyšlený :-) a šaty jsou opravdu krásný. Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to já taky :-)))) Pokud za tímto účelem poslouží moje příspěvky tak bude moc ráda a kdybys potřebovala nějaké tipy nebo info, klidně napiš! Děkuju.

      Vymazat