pátek 25. července 2014

Poslední polštářový post

I když jsem všechny svoje nové polštáře ukázala už na facebooku, ráda bych představila poslední tři ještě zblízka. Jsou poslední a vy už můžete jen vybírat z devíti přírodních motivů. Víc už jich prozatím nebude, slibuji! A jelikož mi přišlo pár dotazů na tisk jiných motivů, odpovím vám zde. Možné je samozřejmě všechno, ale některá fotografie je pro tisk vhodná méně. Všechny tyhle tisky prošly několika zkušebními koly, vše bylo pečlivě odladěno a vychytáno tak, abych vám mohla nabídnout tuhle konečnou podobu. Některé z polštářů jsou ještě velikosti 47 x 47, ale jakmile se prodají, budou už jen 45 x 45. I technika tisku se zachováním vysoké kvality výsledného obrazu má svoje omezení. A teď už můžete vybírat!





Jo jo, další barevně decentní "trávovka" s názvem TRÁVOVÁ MELANCHOLIE a plátno k němu můžete najít zde. A naživo visí na zámku v Letovicích, kde stále běží moje výstava. To pokud byste ho chtěli vidět v reálu.







POETICKÉ MLHAVÉ RÁNO je barevě laděno zase jinak. Více hnědozlatého odstínu, méně šedé. I plátno k němu můžeme mít a najdete ho tady. Jinak opět visí v Letovicích. 






A jestli se vám přece jen více líbí stromová edice, mám tu pro vás ještě KŮRU. Šedá, hnědá, zelená, kůra mechem porostlá.  A to je vše!



 Kompletní přehled limitované edice. Všechny čekají na svoje nové majitele v eshopu. A některé už svoje majitele mají! Tohle je tak trochu moje další dítě a já z něj mám opravdu radost. A hádejte, který polštář mám doma na sedačce já?


Užijte si víkend přesně podle svých představ!



Fotografie i obsah podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

17 komentářů:

  1. Jsou moc hezké! Fajn nápad... P.

    OdpovědětVymazat
  2. tak já mám jasno, který to bude :). Krásné, moc se povedli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi rychlá! Už mi pípla objednávka, děkuju ♥

      Vymazat
    2. ;) já jsem ještě čekala na poslední kousky, ale tento je prostě ten pravý ♥ . Budu se těšit.

      Vymazat
    3. Asi ti nemusím psát, který mám doma na sedačce já :-) Ještě jednou děkuju a budu ráda za nějakou fotku, až se u tebe doma zabydlí :-)

      Vymazat
  3. Baru, všechny jsou skvělý a já myslela, že máš doma všechny a ty jenom jeden ... no jo minimalismus, viď:-))) Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, všechny mám, ale na skladě :-) Ale na sedačce mám jen jeden, protože ho mám zkombinovaný ještě s dalšími polštáři ;-) Krásný víkend i tobě!

      Vymazat
  4. Jsou nádherné všechny, Baru, vůbec bych nevěděla, který si vybrat ... jak se znám, chtěla bych si je nasyslit všechny a hezky je každý měsíc střídat :-) Velká gratulace k tomuhle Tvému dalšímu "dítěti" - jsou fakt nádherně vymazlené ...
    P.S. Jak tak na ně pořád koukám, ta kůra je asi největší pecka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju! Kůra je asi oblíbená a třeba tu jsem fotila tak nějak do počtu. A vidím, že se líbí :-) Užij si víkend!

      Vymazat
  5. Vankúše sú nádherné Barborka. Andrea

    OdpovědětVymazat
  6. Pro mě je pořád No1 Mlha v lese, typuju, že pro Vás taky nebo ještě Mezi kapkami deště.
    Blahopřeju, polštáře jsou krásné. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, přesně tak, na sedačce se mi líně povaluje mlha :-) Děkuju!

      Vymazat
  7. No páni! Je tedy opravdu z čeho vybírat! Kůra mi vyrazila dech. Budu muset začít šetřit. .) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O kůru je nečekaný zájem, momentálně je vyprodaná, ale dotiskuje se a příští týden bude zase k mání :)

      Vymazat
  8. Všechny jsou moc krásné, u mě vítězí mlhavé ráno a mlha v lese :))

    OdpovědětVymazat