sobota 19. července 2014

Dívčí kámen

Tak a tady naše putování po jižních Čechách končí. Posledním výletem byla zřícenina hradu Dívčí kámen a už dám chvíli zase pokoj :-) Středověkou zříceninu hradu najdete na fakt vysoké skále nad soutokem Vltavy a Kremžského potoka, obklopenou lesy a krásnou přírodou. Tady se totiž zastavil čas. I kozy tu pobíhaly jen tak. Zříceniny hradů jsou úplně nejlepší  a nebo jsem z těch šutrů už totálně doblblá :-) Tak ještě pár fotek a potom už vám popřeji pohodový víkend!












A kdo má chuť si zasoutěžit, nakoukněte hned začátkem týdne. Taky bude nějaký ten recept a novinky v eshopu.  Mě čeká volný víkend, protože mužská část osazenstva včera vyrazila stanovat. Já bych tak potřebovala udělat úklidový den, ale tak se mě nechce, že se asi raději budu věnovat nějaké kultuře a taky možná koupání, čtení a odpočívání. Tak páá a pokud jste vydrželi celou cestu jižními Čechami až sem, máte u mě velké plus!

Báječný víkend všem ♥



Fotografie podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

16 komentářů:

  1. Já vydržela! A ráda :)))
    Víkend sama doma zní moc dobře. Úklid neuteče, tak si ho užij v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak máš velké +! :-) A máš pravdu! Dopoledne si nachystám něco k obědu, protože chci přidat nový recept, dofotím zbývající polštáře, zajedu se vykoupat do slané vody, abych se tu neuvařila a v podvečer mám naplánovou architekturu v Brně, co jsem nestihla projít od poslední přednášky a strašně se těším. Hele a navíc se říká, že pořádek je pro blbce :-) Tak generální úklid asi až příště. Krásný víkend!

      Vymazat
  2. Díky za připomenutí - Krumlov, Kleť, Křemži, Dívčí Kámen jsme absolvovali před 8 lety. Nádherná dovolená, 35°C, krásné vzpomínky. Ráda bych si to zopakovala! Fotky máme téměř identické :-) A tipy na ubytování jsou skvělé. Ještě jednou díky a zdravím!
    Eva O.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mít na dovolené 35°C, ležím asi polomrtvá pod stromem :-) Díky a krásný víkend.

      Vymazat
  3. Parádní! .) Až zase budeme vyrážet do jižních Čech, vím, kterou stránku otevřít. .)
    A doporučuji udělat víkend opravdu pohodový a ne úklidový. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Děvče a nejen to s kamenným srdcem:-D!
    Pohodový "solo" w.e., hlavně bez úkidu!!!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi vtipná jako vždy! Neboj, úklid byl jednoznačně zamítnut. Mám mnoho závislostí, ale naštěstí mezi ně úklidové aktivity nepatří :-) Užij si víkend!

      Vymazat
  5. Báro bylo to moc příjemné, jižní Čechy mám moc ráda a všechny místa, která si publikovala moc dobře znám :) a mám nejraději. Takže pro mě to bylo příjemné zavzpomínání :). Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, to jsem ráda! Hezký víkend i tobě, Marti!

      Vymazat
  6. Hanka Francová19 července, 2014

    Baru, byly to moc pěkné toulky po Jižních Čechách ......... užívejte chvilky klidu pro sebe ........ jak se říká: "práce neuteče, není zajíc" :o))))) Hezký tropický víkend. Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hanko. Já si nakonec udělala pracovní den, ale pracovní po svém, tak jak mě to baví :-) Ovšem ty tropy mě ničí. Krásný víkend!

      Vymazat
  7. Super příspěvky "Jižní Čechy", a ty fotky! Ach! Pravidelně jsem je četla a za mě je to jednička s hvězdičkou, dvakrát podtržená!
    Užívej volno a rozhodně neuklízej - v tom vedru má nicnedělání přednost!
    Já jdu kouknout na tvé polštářky a těším se na soutěž. Krásný zbytek víkendu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, tak to máš taky velké + :-) Děkuju a užívej víkend. Já se těším na noc, až se ochladí :-)))))

      Vymazat
    2. Ty vedra jsou děs! Dnes jsem lítala venku, ale zítra nevytáhnu paty.
      Můžu se zeptat, jak si děláš to smothie?

      Vymazat
    3. Já dnes fotila a fotila a fotila, venku jsem byla jen po dobu nezbytně nutnou, tohle fakt nedávám. Smothie ... jen rozmixuješ ovoce, nic víc. Dneska jsem dělala meloun + ananas + mátu, ovoce si předem vychlaď, bude to super osvěžující!

      Vymazat