úterý 29. července 2014

Black and white

Mám ráda černobílé fotky.






Děkuji paní K. za laskavý souhlas s publikováním fotografií. A pokud máte i vy máte zájem o focení rodinných fotografií, dětí, portrétů a těhotných, neváhejte mě kontaktovat. Využijte letního počasí a možnosti focení v parcích, zahradách nebo jiných zajímavých místech. Ráda zvěčním i vás.



Fotografie i obsah podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

10 komentářů:

  1. Ahoj Baru, máš moc dobré nápady a fotky jako vždy parádní, tenkrát se mi líbily Tvoje fotky dětí s pastelkymi a v krabici, škoda, že to máme k sobě trošku z ruky, neváhala bych. Ale kdo ví ;-), měj pohodový den, Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Markéto! No u těch malých dětí je problém, že je musíš nějak vtáhnout do hry a já nemám u dětí ráda fotky typu "pózovací", chtít po nich nějaké strnulé pozice a výrazy. Navíc většina těch malých stejně nespolupracuje a dělá si co chtějí a to je na tom to krásné.

      Vymazat
  2. Baru, fotit děti je kumšt. Vím co prováděli moji dva raubíři, když jsme byli naposledy v ateliéru. Nemám ráda kýče a tak jsme chtěla jen čistě bílé pozadí a kluci jen trička a rifle...když se to líbilo jednomu a spolupracoval tak se to nelíbilo druhému :-) - no naštěstí máme nakonec krásné fotky, ale zapotila jsem se já i velmi milá paní fotografka. Z tvých fotek dýchá pohoda a klid...snad to byla snadná práce :-). Pěkný večer. Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom mi povídejte :) Ale snadné to nebylo vůbec. Děkuju a pěkný večer přeju.

      Vymazat
  3. Jedna z mých podmínek pro vyvedenou svatbu, bylo mít fotografie v černobílém provedení a jsou to ty nejhezčí! Tak, až budeme slavit tu zlatou, určitě si tě objednáme:-)!

    OdpovědětVymazat