pondělí 16. června 2014

Oslava

Zdravím všechny čtenáře při pondělku a přeji příjemný start do nového týdne! U nás byl víkend na zážitky bohatý, mám i spoustu fotek, ale nějak jsem ještě neměla chvíli klidu, abych si utřídila myšlenky a napsala něco smysluplnýho. Takže dnes jen obrazem, i když něco už jste mohli vidět na instagramu. Vše začalo příjemnou páteční oslavou. Marťa oslavil se svými kamarády už sedmé narozeniny a jelikož v neděli bylo Víta, tak byla oslava hned dvojnásobná. Kluci si to moc užili.






 Měli jsme připravené samé dobroty. Ovocné, zeleninové a taky mini pizzu a kluci si míchali vlastní nealko koktejly. Je fajn si narozeninou párty užít s klukama, aniž bych musela běhat a chystat já :)



Už žádnej pirát, je to velkej kluk a atlet, jeho nadšení pro atletiku nelze přehlédnout ani na dortu. Brácha mu u foukání svíček samozřejmě musel asistovat. A taky už mu v pátek končí škola a prázdniny mají o týden delší! Z toho mám samozřejmě obrovskou radost :-)

Tak všem prima den!


Fotografie i obsah článku podléhají autorskému zákonu. Jejich užití bez mého souhlasu není možné.

18 komentářů:

  1. Přeji všechno nejlepší oslavencům :-), prádniny, aby byly krásné, dobrodružné a zábavné a tobě Baru hodně zdravíčka a aktivního odpočinku. Já osobně se moc na prázdniny těším, odpočinu si od domácích úkolů a různého vyzvedávání a vození do kroužků :-). Měj prima den. Gabka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gabko, tak vození do školy a vyzvedávání z kroužků mě nevadí vůbec, ani domácí úkoly. Ale když jsou ty naši dva experti pohromadě, to by jednomu praskla hlava. Ale kluci se budou občas střídat na prázdninách, tak snad to všichni ve zdraví přežijeme. Na první týden už máme v plánu s Marťou kola a zámek a Víťa bude u babičky. Takže jedno dítě = žádný dítě, vlastně dovolená :-)

      Vymazat
    2. Báro, s prázdninami mám podobné smíšené pocity - dva kluci jsou občas pohroma. Na druhou stranu si hezky pohrají. K vaší oslavě - kluci se mají, že mají takovou šikovnou maminku :-)

      Vymazat
    3. Jé to jsem tak ráda, že mě někdo chápe! :) Ti naši si taky občas pohrají, ale přece jen tříleťák je tříleťák a většinou staršího jen zlobí, boří mu stavby a provokuje :) No a maminka se do příprav oslavy nijak zvlášť nezapojila, zajistila jsem jen dárky a dort, vše ostatní zajistila naše oblíbená kavárna Cafisco.

      Vymazat
  2. Krasna oslava a moc hezky pripravene obcerstveni !

    OdpovědětVymazat
  3. Jen to nej budoucímu atletovi!!! Byli to krásně barevné narozeniny:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, nebudeš mi to věřit, ale já mám teď barvy kolem sebe strašně ráda! Děkujeme :-)

      Vymazat
  4. všechno nejlepší oslavencům :-) a krásné prázdniny :-) pořádat oslavu jinde než doma, je výborný nápad :-) a ten dortík je nádhernej, ostatně jako pokaždý, co si vkládala fotky dortů, úplná škoda nakrojit :-) Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, dělá mi je pořád ta stejná paní a nemají konkurenci, hlavně i chuťově jsou prostě úžasný. Letos jsem se snažila nenápadně přesvědčit Marťu, jestli by třeba nechtěl ovocný dort, ale neuspěla jsem. Holt figurky a marcipán jsou prostě nejlepší. Ale co, dort je od toho, aby jim udělal radost, tak proč ne. Za pár let o dort stát nebudou. A oslavy v kavárně jsme začali dělat pravidelně, doma by nás bylo moc a hlavně, já jen skáču a ani kafe si v klidu nedám. Tohle nám vyhovuje všem, navíc je to taková už skoro rodinná kavárna, jinam ve městě ani nechodíme :-) Díky moc!

      Vymazat
  5. Gratuluji atletovi!! Už je opravdu velkej kluk! A šikovnej!
    Oslava musela být super a to občerstvení - paráda!! Ten meloun jsi dělala ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Ne ne, tak jak naznačuji v textu, oslava byla jako vždy v kavárně, kde se o nás postarali se vším všudy ;-)

      Vymazat
  6. Baru, prosím tě, taky se ti objevuje v seznamu četby oblíbených blogů jen jeden a to poslední příspěvek?

    OdpovědětVymazat
  7. Báro , přidávám se s přáním oslavenci...nestíhám moc komentovat, ale pokaždé nakouknu , tak ještě taky moc díky za tipy na výlety! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko díky! No pokud vás baví hrady a zámky, tak tipů bude letos určitě dost. Měj se krásně a užívej si i s tvýma chlapama :)

      Vymazat