pátek 9. května 2014

TAG V peřinách

Tak i já jsem dostala štafetu tohoto tagu od blogerky a kamarádky Terky. Sice je tomu už pár pátků nazpět, ale dostala jsem se k tomu až teď. No jako byste toho o mně nevěděli už víc než dost, že? Tak dobře, pojďte se mnou do peřin!




Bez čeho už půl roku neodcházím do peřin?
Bez plyšového medvěda (haha). Tak jo, budu to brát vážně, bez pěkné knížky a bez poděkování za další krásný den. 

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Ani jedno ;-) Ale kdyby mi byla v posteli zima, určitě dostane přednost pohodlné pyžamo a klidně teplé ponožky.



Kniha? 
Pokud neusnu dřív, než ji vezmu do ruky, tak určitě ano.  Na nočním stolku je vždy připravena. Momentálně čtu Martinu Formanovou a její Nevěru po americku a Trojdílné plavky.


Kosmetické rituály? 
No jasně! Večerní hygiena pro pleť v podobě čistícího krému Hauschka je pro mě naprosto neodmyslitelnou součástí večerního rituálu. Pokud se tedy zrovna neválím polomrtvá ve špitále, to jsou potom člověku rituály úplně ukradený. A taky mám ráda čistící pleťové mléko Hauschka. Bez těchto dvou věcí se neobjedu. Jo a málem bych zapomněla na Monoi - čistý kokosový olej. Na celé tělo, na pleť, na vlasy i na chodidla. Úžasný!



Sklenička něčeho dobrého před spaním? 
Bohužel nebo bohudík téměř nepiju. A to je možná právě ta chyba! Občas si dám skleničku portského, ale s tím mám teď na chvíli utrum.

Chrápu? 
Zeptám se pana Božského ;-)



Snídaně do postele? 
Klidně. Tomu bych se vůbec nebránila, protože na drobky v posteli jsem zvyklá od dětí. No a když už teda snídaně v posteli, tak určitě stylově. Třeba na tomto krásném a bytelném podnosu, který jsem fotila kamarádce na její ehop.



Pokud byste měli zájem, i pro vás ráda nafotím vaše výrobky na eshop či pro vaši prezentaci. Nebojte se napsat :-)

Mějte prima den ♥
Bára

Foto © Barbora Grünwaldová   

Fotografie podléhají autorskému zákonu. 

8 komentářů:

  1. Baru, vidím, že dobrou náladu neztrácíš a to je dobře. A díky za tip na kokosový olej. Jinak tě moc pozdravuje Kevin a přeje rychlé uzdravení! Tak se opatruj, teď to zdraví půjde jenom k lepšímu a pěkný víkend přeju! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to víš, že ztrácím, ale snažím se :-) Jde to pomalu, pomaleji než jsem si myslela a než bych chtěla. Děkuju za pozdrav a opětuju :-) I Tobě krásný víkend!

      Vymazat
  2. Ten podnos je báječnej!

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, všechno super, i odpovědi!
    Kontrolní otázka pro Tebe - odpočíváš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Jani, dnes jen zdravotní procházka se zastávkou v knihkupectví a ve škole. Celý týden odpočívám a věř, že už mě to neba.

      Vymazat