pondělí 21. dubna 2014

Instalife 16/2014

Přestože je dnešní den sváteční, začínám týden pravidelnou pondělní koláží a přeji všem příjemný start do nového týdne. I když byl minulý týden hodně akční, koláž je spíš umírněná a minimalistická. Baví mě to aprílové počasí, kdy déšť střídá sluníčko. A na co se můžete těšit tento týden na blogu? Nechám vás nakouknout do zákulisí přípravy výstavy, vezmu vás na virtuální výlet do jednoho pěkného lomu a taky zodpovím pár všetečných otázek, které jsem přebrala jako štafetu tagu "V peřinách".


1. Déšť za oknem 2. Zámek Letovice, moje přechodné působiště 3. Ořezat! 4. Hraní v písku 5. Paspartování 6. Self-portrait 7. Kaolínový lom 8. Abstrakce 9. Zase prší

Prima den a ženám přeji co nejmenší výprask!


Foto © Barbora Grünwaldová 

Fotografie podléhají autorskému zákonu. 

2 komentáře:

  1. Krásná koláž ...
    Ať Ti ta příprava výstavy jde dobře od ruky a na příští týden teda přeji hodně sluníčka/deště :-))
    Máš můj obdiv, že to střídání počasí bereš s takovou lehkostí, já jsem z toho zatím pořád nějak vystíhovaná, protože venku Eli v jednom kuse oblékám - vysvlékám - oblékám - vysvlékám ... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baví mě to s foťákem v ruce :-) Jinak klukům vrstvím. Já už mám snad jarní únavu za sebou, i když tyhle tři dny byly docela náročný, dneska už jsem KO, teď jsme přišli domů :-D Ale zase jsou zážitky a to je hlavní. Krásný večer.

      Vymazat