pondělí 14. dubna 2014

Instalife 15/2014

Krásný začátek tohoto týdne! Myslela jsem si, že tento týden instalife ani nedám dohromady, spíš než foťákem, cvakala jsem mobilem. A taky jste si už asi všimli, že se v pravé horní části blogu objevila pozvánka na moji letos první výstavu. Přípravy vrcholí. V neděli dopoledne jsem byla se zámeckým pánem vybírat prostory.  Nezrekonstruované, surové, s duchem onoho zvláštního místa. Dnes dávám fotky do tisku a hned po Velikonocích instaluji. Výstava bude tematicky zaměřená, spíše časosběrná a k vidění budou především fotky ze zámku, doplněny tiskem na plátno s tematiku mimo zámeckou. Pokud budete mít zájem, osobně mě na zámku můžete zastihnout 26.4.2014 od 16 h. Tak tolik k výstavě.



1. Příprava na TRX 2. Aktuálně ze zámku v Letovicích 3. Velikonoční dekorace (více už zítra na blogu) 4. Snídaňová siesta 5. Sobotní závody ve Skalici a naši sportovci 6. Retro versus moderna - výstavní galerie zámek Letovice 7. Marťa v akci 8. Pryskyřník 9. Vítek v nejmladší běžecké kategorii.

Mějte pohodový týden ♥

8 komentářů:

  1. Báro, na výstavu už se moc těším! A ať se povede!
    Plánujeme letní dovolenou v Čechách a ráda bych projela Moravu od jihu na sever, takže Letovice jistě nemineme. :)
    Vyrazíme podle počasí, takže přesné datum nemáme.
    Krásný týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec nevadí, však tam bude až do října a já budu moc ráda, když se potkáme!

      Vymazat
  2. Baru, moc ráda bych do Letovic přijela. Uvidím, jak to domluvím doma. Plánujeme také malé výlety na Moravu, takže by se to dalo spojit. Bude to určitě krása a věřím, že z toho máš obrovskou radost a těšení....:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, když jsem kdysi, tuším to bylo v roce 2008, prolízala zámek poprvé, byla jsem z něj tak nadšená, že jsem vyslovila nahlas jedno přání a to vystavovat vlastní fotky právě z tohoto zámku přímo na zámku. A zrovna jsem to včera sepisovala i do anotace. Pro mě je tahle výstava splněným snem. I když je to spíše taková časosběrná výstava, dělám ji hlavně kvůli sobě :-) Líbí se mi, že ani jeden rok tu nenajdeš nic stejného. Baví mě pozorovat ty změny, zachytit je jako důkaz. Navíc to místo má pro mě nepopstalené kouzlo, tedy ty původní prostory, které nejsou zrekonstruované. Kéž tam vydrží co nejdéle a Tebe tam určitě ráda potkám osobně. Stačí předem zavolat.

      Vymazat
  3. Barunko, veliká gratulace k výstavě .... držím palečky, ať všechno klapne tak jak má !!! Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, to bude skvělá výstava! Chci ji vidět osobně, takže určitě nějaký výlet naplánuji.Dám ti pak vědět.
    Instalife je opět skvělý, piráti-běžci jsou nejlepší.
    Těším se na zítřejší dekorace a přeji krásný týden! Velikonoce já vůbec nemusím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já popravdě taky moc ne, ale kvůli dětem se vždycky nechám do nečeho uvrtat. V neděli jsme pekli perníky, dneska Marťa dělal kraslice. Já už jen přihlížím :-) Děkuju a budu se konečně těšit na osobní setkání!

      Vymazat