úterý 25. března 2014

Volume eleven

Tak jsem se dočkala! Nové číslo Kinfolku právě doma. Jedno velké ACH ... Nelze se nepodělit a pokud jste ještě tomuto jedinečnému magazínu nepodlehli, určitě se tak stane, jen co si koupíte jen jediné číslo. A co mě v novém čísle nejvíce zaujalo?


 


 Rozhodně se mi hodně líbí The Kinfolk Home Tours. Je to taková malá sonda do několika různých rodin a jejich obydlí. Nakouknete nejen do Japonska, New Yorku, Austrálie, Dánska a Španělska, ale třeba i Indonésie. 







A jako vždy nechybí úžasná série tentokrát dětských portrétů.  Tu bych mohla pojmout jako inspiraci na nedělní focení dětí, které mě teď čeká. Snění v kartonu ... a zrovna včera jsem na přednášce o meziválečné architektuře města Brna obdivovala domečky z kartonového papíru. Možná půjdu shánět kartovou krabici :-) PS: ta čokoška na fotkách je jen dekorace, hodila se mi do kompozice :-)

Mějte krásný den!

Foto © Barbora Grünwaldová

10 komentářů:

  1. Ještě, že jsi to tam o té čokoládě napsala, už jsem se chtěla zeptat, jestli sis ji dala ke kafíčku :-)
    Kinfolk jako vždy super! Inspirace veliká! Nějaké kartony by se asi našly v ateliéru, mám tam nachystanou krabici na vyhození, tak se ozvi. Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda půjčím! Když já na tu čokošku fakt nejsem, já raději buchty :-) A mlsám ve středu a v neděli, ovšem dodržuji do puntíku :-) Lei, to bys byla strašně hodná! Kdy si můžu přijet? Čím větší, tím lepší. Díky moc!

      Vymazat
  2. Mně dorazí za chvíli (mezi 14 - 19 hod.) :-) Už se moc těším. Všechna čísla si kupovat nemohu, ale toto jsem musela. :-) Krásné fotky, nejen ty z časopisu. Tak teď se chvíli pochám Vašimi fotkami a později těmi v časopise. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olive, ty fotky, ty fotky! Ty jsou prostě v Kinfolku úúúžasné. Určitě se máte na co těšit. A děkuju ♥

      Vymazat
  3. Báro, moc krásné fotky Tvé i v časopisu! Magazín si chci taky objednat... Měj se fajn .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně v tom časopisu :-) Určitě si objednej, neprohloupíš! Já už mám doma tři čísla a jen lituji, že jsem ho neobjevila dřív. Hezký podvečer, Moni!

      Vymazat
    2. I já si ho už musím pořídit. Je moc krásný, Báro. A ta kávička u toho s čokoládou, to je relax.....

      Vymazat
  4. Kinfolk v Provence marně sháním a kudy po letištích chodím po něm (často) marně koukám :-/
    Máme tady "obdobu" MILK - taky tůze dobrý a návykový .-) Jako čokoška ;-)
    Krásný víkend a bezva focení, Baru!

    OdpovědětVymazat