sobota 22. března 2014

Ve volné chvíli ...

Pravidelné psaní blogu je časově celkem náročné. Obzvlášť, když potom publikované fotografie jsou z vlastní produkce. Vždycky, když si říkám o čem budu zítra psát, mně na mysli vytanou další a další obrazová témata. Někdy mám naopak spoustu fotek a podle nich přizpůsobím psaní. I když to se snažím poslední dobou trochu redukovat. Každý má svůj způsob relaxace, někdo vyšívá, někdo plete, čte, píše blog nebo maluje. Já nejraději relaxuji s foťákem v ruce a občas i bez asistence rodiny. Nikdo na mě nemusí čekat, nemusím poslouchat žádné poznámky a zodpovídat spoustu otázek "a proč". A přesně takto jsem si užila středeční odpoledne. Samozřejmě až po tréninku! S fotobatohem na zádech, kouknout jak se příroda probouzí do jara.






 


Navíc ráda vyrážím do míst, kde jsem ještě nikdy nebyla, i když je to třeba jen v mém okolí. Stačí vyjet kousek za město a jsem v přírodě. Ráda courám jen tak, fotím, třídím si myšlenky a užívám si to. A jak relaxujete nejraději vy?

Mějte pohodový víkend ♥

14 komentářů:

  1. Nejraději relaxuji doma i na zahradě. Nebo si jen tak sednout na terasu. Les a přírodu máme všude okolo takže opravdový ráj! Hezkou sobotu přeji, Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych taky jednou za čas vydržela :-) Taky přeju pěknou sobotu, Lucko.

      Vymazat
  2. Ta poslední fotka je geniální!
    Já relaxuju svojí prací... divný, co? Jiná relaxace mě neba. No, možná ta sportovní a taky focení. Ale nejlíp je mi s barvama a umatlanýma rukama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a přitom bez jakýchkoliv úprav. A divný? To rozhodně ne! Naopak ideální! Moc lidí tohle asi říct nemůže. Když fotím (pracovně), vždycky se na to děsně těším a užiju si to. Takže to mám stejně. A na sport jsem málem zapomněla, to je teď taky moje droga a velký relax. Konečně mám čas i na sebe! Mimochodem ten balicí papír je krásný!

      Vymazat
    2. Balíci papír vlastnoručně potištěný mě teď strašně nadchnul, takže děkuju moc! Až se to pořádně naučím, možná zkusím dát pár rolí do prodeje. :)

      Vymazat
    3. Tak to se těším! Já balila dnes, zítra máme oslavu, ale vlastnoručně potištěný papír ne :-(

      Vymazat
  3. Krásné fotky, moc se ti povedly Baru :-). Já mám relax u všeho co mě baví, takže buď jen tak odpočívat, nebo vyrazit ven ( i když dnes jsem zjistila že asi budu na něco venku citlivá, strašně slzím a pálí sliznice uf) a hlavně se teď bavím realizací domácí :-) Pěkný víkend M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je taky ideální stav. No jo, jak začně všechno kvést, budeme kýchat :-) Marti díky a užij si víkend.

      Vymazat
  4. můj relax? snažím se při všech povinnostech aspon chvíli kždý den s terénní koloběžkou do lesa, mám několik okruhů, podle času, fotím většinou mobilem, foťák sebou nosím málokdy, mobil vždycy. Fotky jsou často na blogu, to je taky jedna z forem relaxu, vydávání ze sebe... Vaše úroveň fotek je ale úplně jinde. Zdravím od lesů, Pavel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný relax! Fotky mobilem a zrcadlovkou se nedají moc srovnávat, ale taky se chystám, že konečně začnu cvakat mobilem, protože fotobatoh už se pořádně pronese. Jen co budu mít zpět svůj mobil s androidem, založím si instagram na mobilní fotky. Díky za návštěvu a pěknou neděli!

      Vymazat
  5. Barunko, krásné fotky .... Marki

    OdpovědětVymazat
  6. moc krásné fotky! ...a jak nějraději relaxuju já - na pilatesu, při cestování a výletování, prostě při pohybu venku, na kafíčku v kavárně s manželem či kamarády, a poslední dobou i u vaření a pečení- poslední dobou mne to opravdu nějak baví, až se tomu divím:-) a také při prohlížení blogů, včetně tohoto :-) Bára

    OdpovědětVymazat
  7. Baru, u mě už to vaření přešlo spíš do nutnosti, ale jinak to mám dost podobný. Děkuju!

    OdpovědětVymazat