pátek 21. března 2014

Krásné nehty s PRITI NYC

Jak jste si mohli všimnout, nedávno jsem zde založila sekci kosmetika. Zatím jste si mohli přečíst jen o mýdlech a tuhých vlasových šamponech a dnes přidávám téma ekologicky šetrné laky na nehty. Vyrobit 100% přírodní lak na nehty je bohužel nemožné, ale je možné používat jeho šetrnější variantu. A tou je PRITI NYC. Jsou to laky na vodní bázi a bez syntetických rozpouštěděl. Prozatím bych vám chtěla představit dva barevné odstíny těchto laků a taky posilující základní a vrchní lak, bez kterého se pořádná manikúra neobejde. 


 
Zleva 2 v 1 Top & Base Coat posilující základní a vrchní lak. Doporučuji nevynechat, protože jednak vyživuje nehty, ale taky funguje jako výborný podklad pro barevný lak. A jako finální vrstva je taky důležitý, protože prodlouží životnost laku a chrání jej proti ošoupání. Uprostřed odstín Sweet Sultan, vpravo odstín Cherry Ripe. Tyhle laky jsou skvělé nejen proto, že neobsahují žádné toxické látky jako formaldehyd nebo toluen, ale taky se s nimi pěkně pracuje a celkem rychle schnou. Barevná škále je více než široká. Lahvičky o objemu 12,6 ml navíc zaručují, že nějakou chvíli opravdu vydrží. No a když už se rozhodnete pečovat o svoje přírodní nehty ekologicky šetrnými laky, určitě si pořiďte i šetrný sojový odlakovač, který nevysušuje nehty, neobsahuje smrdutý aceton ani žádné ropné látky.




A tady už vidíte odstín Sweet Sultan v praxi. Jak vypadá v praxi Cherry Ripe vám ukážu zase někdy příště. 

Užijte si dnešní den a krášlete se, ženy ♥

12 komentářů:

  1. Mívala jsem imrvére pořád nalakovaný nehty, ale před dvěma lety jsem to rázně utla, protože moje nehty vypadaly strašlivě. Teď už lakuju jenom nehty na nohou.
    Nevím, jestli překonám strach, že budu mít znova roztřepené vršky a ulámané konce, ale rozhodně to stojí za zamyšlení :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čím jsi je lakovala? Jestli to byly ty formaldehydové zázraky z drogerky za padesát, tak se ani nedivím :-) Já lakuju občas, dost často mám ráda nehty jen tak přirozené, třeba přes zimu nelakuju skoro vůbec, ale nehty mám svoje a zdravý. Ráda udržuju krátký a hlavně na ně používám olejovou tužku od Hauschka nebo je výborný ten nimbový olej na nehty. Právě mi došel. Ten Ti nehty vyspraví zcela jistě a za pár dnů. Myslím, že u těchto laků nemusíš mít strach, narozdíl od dreků z drogerky.

      Vymazat
    2. No jasně, že drogerkový, poněvadž jsem chtěla mít co nejvíc odstínů :)))... Teď už je mám po dvou letech v cajku a proto se bojím, že je budu muset zase pracne hojit. Ale tak... já to třeba zkusím :)

      Vymazat
    3. No je pravda, že já vystačím s několika málo odstíny :-)

      Vymazat
  2. Díky za tip, Baru. Půjdu do něj, ty mě umíš přesvědčit o kvalitě!! A moc krásné fotky, jak do luxusního zahraničního katalogu!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to není žádný PR článek :-) Ale Hauschka Tě taky nezklamal, že jo? Určitě vyzkoušej aspoň jeden. Já si koupila dvě barvičky a už pokukuji po dalších, i když já si se čtyřma odstínama vystačím :-D A děkuju!

      Vymazat
  3. Já si ráda kupuji věci, které už byly pochváleny. Zatím jsem se nikdy nezklamala. Hauschka mě právě nadchl tolik, že už si vyhlížím další výrobky. A miluji tu hauschkovou přírodní vůni...
    Díky za sekci kosmetika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale u nás asi tahle značka laků moc rozšířená není. I když pro Hauschka už nepracuju, tak ta kosmetika má fakt smysl. A s laky maximální spokojenost. Pěkný víkend!

      Vymazat
  4. Baru no tak to je paráda, přesně tohle jsem dlouho postrádala! Já mám laky od Santé a taky přírodní odlakovač bez acetonu. A tohle bylo jediné, co jsem u nás našla, navíc za nemalé peníze. Ale přesto se mi nepodařilo nehty zregenerovst na tolik, abych mohla mít přírodní a tak mám zase gelovky :-(. Kdybys proto měla i tip na nějakouregenerační kůru na posílení a proti třepení, co by stála za to, uvítám, ráda bych zas měla svoje ;-). Koukala jsem, že ceny jsou stejné, ale odstíny nádherné!!! Měj se hezky, sluší Ti ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, já jsem z nich nadšená! A co určitě Tvým nehtům pomůže je nimbový olej na nehty. Kamarádka taky měla dlouho gelovky a teď má svoje a krásné. http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-o-ruce-a-nohy/dr-hauschka/nimbovy-olej-na-nehty/ Je bezkonkurenční a dlouho vydrží, stačí malinko. A do kabelky k němu tužku http://www.yinyang.cz/dr-hauschka/pece-o-ruce-a-nohy/nimbovy-olej-na-nehty-v-tuzce/ Vyzkoušeno, podtrženo sečteno, nejlepší péče o nehty co jsem kdy měla. Odstínů Priti Nyc je opravdu spousta a hlavně ty laky drží! Já jsem předtím dlouho používala Jessicu, byly taky fajn, ale u těchto PN už zůstanu. Měj se krásně!

      Vymazat
    2. Baru moc díky za tipy, zkusím jít do toho. Oni ty Santé právě moc nedrží, teda aspoň odstíny bez perletě :-(. Z těch barviček jsem fakt nadšená! Měj se, papa

      Vymazat
    3. Zkus, myslím, že budeš spokojená.

      Vymazat