pondělí 3. března 2014

Instalife 9/2014

Nikdy bych neřekla, že mě bude bavit pravidelně dělat nějakou rubriku. Instalife mě zatím pořád baví a doufám, že vás taky. I když se přiznám, že tahle koláž je sice poskládána z nových fotek, ale vyfocených vesměs o víkendu. Minulý týden u nás totiž bylo pošmourno a ačkoliv jsem se chystala s foťákem ven dvakrát, ani jednou to přes nepřízeň počasí nevyšlo.  Svítilo až o víkendu, ale já si jedu stejně pořád v těch svých odstínech šedi proložených modrou oblohou. Odkud fotografie pocházejí se dozvíte v dalším příšpěvku už zítra.



V minulém týdnu jsem doháněla víceméně domácí resty a věnovala se takovým nezáživným činnostem jako je umývání oken, vydrhnutí lednice a dalším zanedbaným drobnostem. A asi se ze mě pomalu, ale jistě stává závislák. Kromě kofeinu je to droga jménem endorfin. Tedy alespoň ten, který se vyplavuje při svalové zátěži je úžasným společníkem a dávkuji si ho zcela pravidelně a ráda. Strašně dobrej pocit! Ale dostala jsem se i k pracovním věcem, jenže já je jako práci vlastně ani nevnímám, stále je to pro mě velká zábava a koníček. Sháním rekvizity na focení a začínám vybírat fotografie na květnovou výstavu v Letovicích. A taky pomalu, ale jistě přemýšlím nad vernisáží. To pro mě bude asi největší oříšek.  Dneska si běžím vyzvednou nový objektiv a doufám, že sluníčko bude tento týden svítit zase o trochu více. 

Vykročte pravou do nového týdne a užijte si ho!

Foto © Barbora Grünwaldová 

14 komentářů:

  1. Traviny jsou taky moje oblíbené téma... a vypadá to, že jsi byla v nějakým lomu:-) Tak pa a pěkný týden Baru!

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky,každé pondělí se těším na váš blog.Je to super relax.Přeji krásný týden Katka P.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná koláž ... závidím Vám umytá okna, taky se na ně chystám, ale nejhorší je vždycky se k tomu dokopat, ten pocit pak je k nezaplacení :) Mějte krásný týden a dobré světlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuju ♥ Ještě nemám umytá všechna, dnes mě čeká zbytek. A sluníčko už zase nesvítí, ale určitě bude! A když ne, dobrá světelnost objektivu to jistí :-) Krásný den!

      Vymazat
  4. Baru, obdivuji Insta výdrž!! U mě značně pokulhává...
    Svalovou zátěž jsem si dala o víkendu - zorala růčo půlku zahrady v horách. Teď jak sotva lezu, bych potřebovala tu endorfinovou vzpruhu :-D
    Krásný týden!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aný, já taky :-D Už od loňska! Ty jsi blázen! Jak jsem Tě viděla na těch sněžnicích, hned mi to bylo jasný :-) Endorfiny Ti posílám, dneska jich mám fakt na rozdávání. Měj se krásně.

      Vymazat
  5. Koláž, jak z Bretaňského pobřeží:-) Přeji úspěšný týden!!!:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty mě vždycky pobavíš, víš to? I Tobě ať se daří ♥

      Vymazat