pondělí 10. března 2014

Instalife 10/2014

Moc mluvím (píšu) a málo fotím. Pokusím se to napravit. Zdravím všechny čtenáře v novém týdnu! Psaní nebylo nikdy mojí silnou stránkou, raději se vyjadřuji v obrazech. Když po sobě někdy čtu zpětně ty texty, je to hrůza! Proto se pokusím to zredukovat.




Ať už začínáte nový týden kdekoliv, užijte si ho!


Foto © Barbora Grünwaldová

14 komentářů:

  1. Instalife je perfektní a skvělý!
    Přeji Ti skvělý týden, stejně skvělý jak skvělý je tento Instalife.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó děkuji děkuji a Tobě, Jani, též skvělý týden ♥

      Vymazat
  2. Krásné fotografie! Polštářky jsou dokonalé:)) Hezký celý týden!

    OdpovědětVymazat
  3. Baru, přeji dobrý týden! Instalife je krásně barevně sladěn jako vždy a nové kravské polštářky vaší sedačce sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lejko, díky a nápodobně! Zabydlely se u nás velmi dobře a manžel, který se vždycky chytá za hlavu, když dotáhnu nové polštáře, tentokrát hodnotil bez jízlivých komentářů a velmi pozitivně :-)

      Vymazat
  4. dnešní instalife je super :-) krásné věci na fotkách - ty polštářky, váza, objektiv :-)i ta dobrota na talířku :-) ba naopak Baru, psaní je fajn, je jasný, že ty sama na to máš kritický pohled, ale my čtenáři to "vidíme" jinak :-) bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, tak to jsi mě trochu uklidnila :-) Děkuju! Dobrota byla čokoládová bábovka, mám trenéra, který mi ji doslova naordinoval! :-)

      Vymazat
  5. Žádnou hrůzu jsem od Tebe, Baru, nikdy nečetla... píšeš ještě někam jinam? :)))
    Krásný týden i Tobě!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a krásné objekty - ta váza, rybičková mistička, muší polštář ... nádhera
    A připojuji se k ostatním vděčným čtenářům, rozhodně tady teda žádnou textovou hrůzu nepozoruju :) Naopak, moc ráda se tu chodím kochat nejen fotkami, ale i písmenky :)
    Mějte krásný týden, Báro ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, Jani! Vždycky s tím strašně bojuju, jak co nejvíc zkrátit text, bay to nebyla nudná slohovka. Fotografie bude dnes hotová, nejpozději ve středu posílám!

      Vymazat
  7. Krásná černobílá koláž :-). Mě to přijde stejně :-D, ale myslím že ty na tom seš o moc lépe ;-). Naopak se tu u tebe inspiruju a učím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, no kdyby to tak bylo, to by mě moc těšilo. Ale nějak mě nenapadá, čemu by ses tu přiučila :-) Děkuju a krásný večer!

      Vymazat