čtvrtek 13. března 2014

Furious

Víte, který eshop mám poslední dobou nejraději? QDE - SHOP. Je plný krásných a zajímavých bytových doplňků a drobného nábytku. A právě odtud pochází tahle lehce industriální lampička Furious. Původně je určena na pracovní stůl, ale mně se líbí tolik, že jsem ji na chvíli ubytovala v obýváku a alespoň pár večerů si ji užiju při čtení. A abyste neřekli, že pořád vkládám jen samé cizí interiéry, tak tady máte ten náš v jarním ladění. Abych dodala nějaký ten lehce jarní barevný akcent, kvůli kterému nemusím kupovat barevné bytové doplňky, vystačila jsem si tentokrát s kilem citronů.






Polštáře už jste mohli zahlédnout v pondělním instalifu. Jsou od bytové designérky Leony Fouskové a pro mě v netypickém rozměru 40 x 60 cm. Je to taková fresh změna. Jen nevím, jak dlouho mi tam ty citrony vydrží, protože ve mě provokují chuť na citronový sorbet. A jestli na něčem v teplejších měsících roku opravdu ujíždím, tak je to právě on. Citronový sorbet!

Mějte prima den ♥

28 komentářů:

  1. Báro, u Vás vypadá všechno tak luxusně! Nová lampička je krásně nadčasová. Chtěla jsem se zeptat, kde se dají koupit kousky paní Leony Fouskové, předpokládám, že asi jen v Blansku, že? Už dlouho pokukuju po té mačkané míse .....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luxusně? Jako ten obouchaný stolek od dětí nebo odřená sedačka? :-) Časem všechno vyměním, ale postupně. Upřednostňuji cestování než investice do bytu. Lejka má v Blansku svůj ateliér, polštáře byly šité na zakázku, ale můžu se zkusit zeptat, jestli by poslala poštou. Nicméně nejsem si jistá, jestli ta mačkaná mísa ještě je.

      Vymazat
    2. Baru, krásné, lampička je super a je to dobrý tip do našeho chystaného obýváku. Mačkaná mísa bohužel už není ani u mého dodavatele, ale ještě je k dispozici váza ve stejném provedení a ta je také krásná. Polštáře mohu ušít v požadovaném rozměru, poštou se určitě poslat dá. Timeaa - ozvěte se mi mailem, domluvíme se. Přeji všem hezký den!

      Vymazat
    3. Lejko, díky, v Qde eshopu si určitě vybereš! A pamatuj na mě, prosím, jestli budou ty kabelky :-)

      Vymazat
  2. Baru, lampička je super a Pavlína má moc pěkné věci, to jo. Já jsem zase barvu interieru doplnila žlutými narciskami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, viděla jsem! Akorát mně se doma ty narcisky vždycky strašně rychle vytáhnou :-(

      Vymazat
  3. Ta je rozkošná! Mně se u v QDE shopu děsně líbí Office lampa, ale nějak teď musím být finančně šetrná a vůbec mi to nejde :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se tam líbí skoro všechno :-))) I tam Office lampa je nádherná. Chodím tam aspoň "načuhovat" :-)

      Vymazat
  4. Ta lampa je úžasná! A nápad s citróny skvělý, díky za inspiraci, jdu to taky vyzkoušet :-) A ta Vaše mačkaná mísa, to je něco nádherného ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, protože já s barvami moc žít neumím, tak volím často právě ovoce nebo kytky, abych dostala nenásilně barvy do interiéru. Naposledy to byly mandarinky :-) Díky a balíček je konečně na cestě k Vám ♥ Omlouvám se za zpoždění.

      Vymazat
    2. Jůů, děkuju, to se už moc těším :-) Já mám právě na tyhle účely takovou elipsovitou čirou vázu a taky ji občas naplním něčím jiným než kytkami - naposledy jsem tam měla vlašské ořechy a taky to vypadalo parádně :-)

      Vymazat
    3. Však vázy nejsou jen na kytky, ne? :-)

      Vymazat
  5. Baru krásné! polštáře, lampa, bílá miska i citrony ;-). Předjarní dny plné pohody a moc pozdravů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Šárko! Krásné jaro, tedy skoro jaro i Tobě :-)

      Vymazat
  6. Baru, lampa je nádherná... pokukuji po ní taky :-) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  7. Je paradni, ja asi pujdu do office lampy. Tu vyhlizim pres pul roku s nadeji ze prave u Pavlinky bude;-). A je to tady. Krasne to mate pani;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ta je teď právě ve slevě! Já bych ji taky brala hned, ale zaivestovala jsem do fototechniky, tak lampa musí počkat :-) Díky :-)

      Vymazat
    2. ;-) právě se moooc hodí. Teď jsme začali vybavovat byt osvětlením, doteď jsme měli všude jen objímky :-D

      Vymazat
    3. Ale ty taky nevypadají špatně ;-)

      Vymazat
  8. Pěkná vitamínová výzdoba:-)! Já mám slabost pro citronový koláč:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Baru, nádhera! Nemůžu se vynadívat.Ty by jsi mohla být i bytová designérka.....
    Jak děláš citronový sorbet?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, to asi nemohla. Vidím jen černobíle :-) Sorbet doma nedělám, chodím na něj :-) Ale kdybys měla nějaký osvědčený recept, ráda vyzkouším.

      Vymazat
  10. Ježkovy oči, zas je to tak dokonalý. martina

    OdpovědětVymazat
  11. krásně jarně svěží :-) člověk by ani neřekl, jak málo stačí ke krásné dekoraci, supeeer! já mám teď doma záplatu jarních květin- "ujížídím" na tulipánech :-) Bára

    OdpovědětVymazat