pondělí 3. února 2014

Instalife 5/2014

Dobré ráno, moji milí! Doufám, že máte i při pondělku dobrou náladu a já přicházím s dalším pravidelným shrnutím událostí předchozího týdne. Rušnější týden střídá klidnější a právě takovým ten uplynulý týden byl. A navíc byl tak nějak jiný v tom, že  bylo pololetní vysvědčení, pirátovo vůbec první, takže byl jednak kratší školní týden a taky důvod k malé oslavě. 




A protože piráti byli u babičky na prázdninách, měli jsme s panem Božským opravdu odpočinkový víkend ♥ Kam a proč jsme vyrazili v sobotu odpoledne se dozvíte v následujích příspěvcích, které budou, jak už jsme avizovala minulý týden, tak trochu prvorepublikové. A volná neděle byla ve znamení společného tréninku a taky jsme pomalu, ale jistě podnikli první kroky k refreši naší ložnice. Znáte to, na některé chlapy se holt musí pomaloučku, polehoučku, když potřebujete jejich sílu :-) Ovšem finální podoby se naše "spálňa" dočká až po zimní dovolené, která nás čeká už za 14 dní. Navíc ještě nemám všechny potřebné "rekvizity". A co se vleče, neuteče, že jo?

Mějte pohodový start do nového týdne a těším se na vás zítra!

Foto: Barbora Grünwaldová

12 komentářů:

  1. Dobré ráno, Baru, těším se na prvorepublikové povídání! Foto v Instalife je velmi "zvací".Viděli jsme vaše hochy v sobotu na závodech, my také závodili! Bylo to prima! Pak jsme si udělali Cheese Cake podle Dity P., takže veškeré vypocené kalorie byly zpět, ale byla to opravdu slast! Dobrý, klidný týden přeji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lejko, všechno vím :-) Marťa šel s Martinem HDR a vyhrál, akorát nestihli vyhlášení, protože jsme vezli kluky k babičce :-) Taky jsme měli cheesacake, ale nepekla jsem, víkend byl čistě odpočinkový :-) Pohodový týden!

      Vymazat
  2. Taktiky, jak k něčemu muže dostrkat, mně někdy přivádějí do stavů naprostého vyčerpání... Říkám si, jak by to bylo jednoduché, kdyby byl tak invenční jak já a nemusela mu všechno servírovat pomalu a postupně jak dítěti. :)
    Tak krásný týden přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak moc Ti rozumím :-) Vysvětlovat PROČ, když je to tak jasné! No každopádně se povedlo, máme novou odlehčenou verzi postele :-) Po dovolené přijde úkol nejtěžší, všechno vystěhovat a položit nový koberec ... to bude teprve zážitek! Krásný týden i Tobě!

      Vymazat
  3. Ahoj Baru, u nás jsme také měli první vysvědčení. Ale prodloužený víkend jsme promarodili a v marodění ještě pokračuji, takže aktivní tréninky i návštěvy kaváren ti tiše závidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, přeju brzké uzdravení! A školačce gratuluji :-)

      Vymazat
  4. :-) S názorem na metodu "help, mon amour" , jde než souhlasit:-D Gratuluji k samým bičům na vysvědčení piráta č.1.:-))) Přeji vydařený týden!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! No jo, mužská síla někdy podmíněna neskutečnou křehkostí :-) Krásný celý týden i Tobě!

      Vymazat
  5. No jo, první vysvědčení... Já měla jednu velkou jedničku ;-) bára.kára

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné příspěvky, vrací me do Brna, kde jsme par let žili, děkuji za ne! Uz mam poznaceno, kam vsude se pri navsteve Brna podivam! Kdepak se dají přečíst Starobrněnské noviny;-) ?
    Vše hezké, Baro!
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra se dozvíte :-) V Brně je toho spousta krásného k vidění.

      Vymazat