středa 1. ledna 2014

Vítejte ve 2014!

Je příjemné přivítat vás tu všechny v novém roce. Je to jako nový začátek. Ne, nechystám se na žádný bilancující rozbor předešlého roku, nebojte se. Chci vám všem popřát úspěšný a svobodný rok 2014! A děkuji za další rok s vámi. I pro, mě počínaje dnešním dnem, začíná svoboda, protože jsem konečně na volné noze (rozumějte úplně té nejvolnější). Být osoba samostatně výdělečně činná ještě neznamená, že nemusíte respektovat a plnit rozhodnutí druhé strany, byť se s nimi mnohdy neztotožňujete. A já se rozhodla, resp. jsem dostala příležitost, věnovat se čistě jen tomu, co mě doopravdy baví ze všeho nejvíc a tím je samozřejmě fotografování.



Takže vlastně poprvé se takto veřejně nabízím a pokud má někdo zájem o moje fotografické služby, neváhejte mě oslovit prostřednictvím kontaktů. Rozsah služeb ani ceny nejsou pevně stanoveny :-) Dohodnout se dá téměř na všem. Ne, neplánuji žádné profi stránky s ucelenou nabídkou ani pevně stanovený ceník. Zatím k tomu není důvod. Myslím, že kdo chce, ten si mě sám najde. Tak a zazvonil zvonec a starému roku je konec! A ještě mě těší jedna věc, začíná se prodlužovat den a zkracovat noc! Protože na Nový rok o slepičí krok :-)

Takže ... Happy New Year!

Foto: Barbora Grünwaldová

16 komentářů:

  1. Ahoj Báro, já jsem na svém webu trochu bilancovala, měla jsem dneska potřebu to udělat. Vylezla jsem konečně po týdnu z ulitky, ale bylo mi tam dobře! Přeji hodně té vysněné svobody v podnikání, je to prima - jako dělané pro tvořivé lidi, vím o čem mluvím :-). A ode mě budeš mít určitě jednu z prvních zakázek. Potřebuji tu naši chodbu ještě trochu vyšperkovat, lehoučce a koupit novou desku na záchod - a můžeme fotit. Těším se moc! Hezké dny v novém roce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lejko! Já nebilancuji, protože se k tomu loňskému roku už nechci vracet. Už je za mnou a já chci koukat jen před sebe. Plánů je spousta a na naši spolupráci se těším. Až budeš mít hotovo, dej vědět. Já si zatím pořídím pořádný blesk. Tvůj web jsem už četla, chodím tam moc ráda. Tak přeji příjemný start do nového roku a těším se na brzkou viděnou!

      Vymazat
  2. Barunko, i tobě .... krásný a veselý !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Baru,přeji Ti v Novém roce jen to nejlepší a hodně úspěchů v práci.Těším se na další fotečky.Barča

    OdpovědětVymazat
  4. Baru, ano správně, žádné bilancování, je nový rok, jedeme dál a budeme se snažit o skvělý rok. Přeji Ti hodně úspěchů ve všech oblastech a hlavně úspěšné vyřešení všech problémů.Podle horoskopu čeká štíry pár zatěžkávacích zkoušek a nově nabytý pocit větší zodpovědnosti ve všem. Ale já věřím, že "my zodpovědní štíři" všechny zkoušky zvládneme.
    Těším se na všechny letošní příspěvky na tomto blogu a i na další fotografický nákup u Tebe.
    Happy New Year!
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už žádné horoskopy nečtu a nesleduju. Zatěžkávacích zkoušek už jsem měla dost. Od teď se řídím větou, kterou mi napsala jedna blogová kamarádka ... "síla vlastní myšlenky a odhodlání věci zvrátit je mnohem mocnější" než prognózy, horoskopy a vůbec. Taky se těším na letošní blogování a chystám i nafotit něco nového k prodeji. Každopádně jakákoliv fotka se Ti bude líbit i třeba na blogu, napiš si! Já pádím na trénink. Pa

      Vymazat
  5. Máš pravdu a děláš dobře. Jsi odvážná a já ti držím pěsti.
    Trénuješ i na nový rok? Klobouk dolů.
    Hezký večer, Baru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak na Nový rok, tak po celý rok :-) Ano, byla jsem, ty endorfiny jsou úžasný. Konečně dělám něco čistě jen pro sebe. Hezký večer i Tobě, Jani.

      Vymazat
  6. Baru, tak to je báječné rozhodnutí! Držím moc palce, ať se vše daří podle Tvých představ a nový rok přinese víc radosti a harmonie, než ten minulý. Vzhledem k tomu, že si plníš sny v to pevně věřím :-* A na Tvé dokonalé fotky se budu vždy těšit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, děkuju! Tento rok bych chtěla věnovat hlavně víc rodině a dětem, proto tohle rozhodnutí. A buď to půjde nebo ne :-)

      Vymazat
  7. Tak v tom případě ti Báro přeji... dobré světlo! ...

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný nový rok i Tobě:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat