neděle 19. ledna 2014

Limited Edition

Tohle sice moje vysněná mačkaná váza není, ale zato je to více Wabi Sabi, o kterém jste si nedávno mohli přečíst  na Anunku. A taky ještě jednu velkou výhodu to má, tahle váza nestála nic. Je to pivní láhev z limitované edice Pilsner Urquell. Tolik se mi líbila, že mi bylo líto ji vyhodit. I díky tomu praktickému uzávěru skýtá více možností.





Mnohem více by to Wabi Sabi bylo, kdyby to byla keramika, ale zase jsem nemusela kupovat žádný designový kousek :-) A aby u nás doma nebylo převětvičkováno, ustřihla jsem do nové  vázy zamioculcas, který mi zase tak obrašil, že jsem ho musela prostříhat, aby se kolem něj dalo chodit.

Krásné nedělní odpoledne!

Foto: Barbora Grünwaldová

10 komentářů:

  1. Na stole ji to vyloženě sekne! Hezké odpoledne, L.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta zelená s bílou vypadá úžasně! Ale nejúžasnější je ta mačkaná miska, která by určitě chtěla, abych si ji koupila.
    Baru, tak zima letos asi nebude!!! Dnes u nás 14 stupňů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já k mé míse chci i tu vázu, ale stojí litr :-( U nás taky jaro, dneska jsem šla jen ve svetru a v teniskách! Ale neboj, dočkáme se. Už koncem příštího týdne by mělo trochu přimrznout, alespoň u nás na Moravě a to stačí k tomu, aby na horách začali zasněžovat http://www.yr.no/place/Czech_Republic/South_Moravia/Blansko/long.html Máme jet v únoru na dovolenou do Vysokých Tater a už se trochu začínám bát, abysme to nemuseli kvůli špatným sněhovým podmínkám zrušit :-( Ale do 15.2. ještě daleko....

      Vymazat
  3. To má šmrnc! Ani jsem netušila, že Plzeň udělala tak pěkný speciál, no co chci, když se u nás pivo nepije:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! U nás taky moc ne, tohle byl dárek :-) Já když pivo, tak v létě a zásadně černý.

      Vymazat
  4. Tu kytku zamio mám taky, ale musím si ji hýčkat, zase tak moc mi neobráží, asi to s ní neumím. A láhev je moc pěkná, já bych ji asi přestříkala na černo, protože zelenou moc nemusím, ale u tebe vypadá dobře:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já se o ni právě nestarám skoro vůbec. Láhev nechám v původní barvě, líbí se mi právě to, že je na první pohled znát, že je to láhev :-)

      Vymazat
  5. Bari, krásná lahev, vůbec jsem netušila, že má Pilsner pivo v něčem takovém .... docela chápu, proč jsi jí nevyhodila .....s tou kytičkou jí to na tom stole moc sluší .... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, ani já ne :-) Pan manžel to dostal. A děkuju!

      Vymazat