neděle 12. ledna 2014

Josef Lada na Špilberku

V sobotu jsme opět zavítali do Brna, tentokrát všichni. Vzali jsme piráty na výstavu Ladových obrázků na hrad Špilberk. Výstavu všem doporučuji, děti se zapojí hned několika hrami, pouští se pohádka, mohou si tam kreslit nebo skládat puzzle ... Jediné, co se tam nesmělo, tak fotit. Výstava trvá do 26.1.2014.






Na Špilberk chodím strašně ráda. A včerejší počasí bylo obzvlášť procházkové. Dokonce krásně kvetou sakury! Škoda jen, že to příští týden zase všechno pomrzne. Samotná výstava mě mile překvapila a pirátům se taky moc líbila. Obrázky Josefa Lady jsou moje dětství, tak jsem zavzpomínala a našla hned několik oblíbených.








A to počasí! Neuvěřitelné. Člověk má chvílemi pocit, že se všechno zbláznilo. Na Moravě jsme si za poslední týden moc sluníčka neužili, tak aspoň včera jsme si to vynahradili. 

Báječnou neděli všem!


Foto: Barbora Grünwaldová

7 komentářů:

  1. Laův kraj, je od nás téměř pár kroků, tak si v té dětské nostalgii Ladových leporel, žiji dodnes:-)
    Krásná procházka, Brno takto vůbec neznám. Co bych také mohla znát, když jsem ho vždy projela "letem-světem" a na turistiku mi nikdy nevybylo:-)Jo. jo, tady to máme, sluníčko a počasí, jak v březnu. Jsem zvědavá, jak se to dál bude "zimnit"?:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No aspoň na horách by mohlo nasněžit, v nížinách to vypadá pořád bledě, zase má být nad nulou :-( Tak až někdy pojedeš přes Brno, tak přibrzdi! :-)

      Vymazat
  2. Krásné fotky, počasíčko jako stvořené na procházku a fotografování, na Špilberk chodím ráda. Mám tam sestru od manžela ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. My v Ladově kraji bydlíme, jeho díla mám moc ráda. :-)Iveta

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Baru, moc pěkné fotky, ale jedna je z mého pohledu naprosto úžasná. To schodiště s lampami!!! Krásná hra světla a stínu.... Báječné. Jojo do Brna se taky chystáme na výlet už delší dobu :-( Tak snad letos.

    OdpovědětVymazat