pondělí 27. ledna 2014

Instalife 4/2013

Vítejte při pondělku! I když by se mohlo zdát, že nic nedělám, celý minulý týden jsem se věnovala svým pracovním záležitostem. Sešla jsem se se "zámeckým pánem" a dohodli jsme podrobnosti plánované výstavy na květen 2014 na zámku v Letovicích. A jelikož budu vystavovat v těch původních, ještě nezrekonstruovaných prostorách (pro mě mnohem přitažlivějších), musím pořešit i takové věci jako je vlhkost prostor, aby mi tam fotografie za toho půl roku, co tam budou viset, neschnily :-) Pravda, ve zrekonstruované zámecké galerii by to bylo podstatně jednodušší, ale pro mě ty nové prostory už nemají takového ducha jako ty původní. Takže jsem hledala vhodného zhotovile ne zcela klasických tisků a vypadá to, že jsem našla! A protože celá výstava bude zasvěcena fotografiím, které jsem pořídila v letech 2011 - 2013 právě na tomto zámku, čeká mě úkol nelehký a to výběr těch podle mě nejhezčích.



Společně s Enviusem jsme dokončili novou FOTOGALERII, kde můžete najít výběr fotografií roztříděných do jednotlivých kategorií . Galerii budu samozřejmě postupně aktualizovat a doplňovat. Jak se vám líbí? Jsem tak ráda, že můžu dělat to, co mě tolik baví! A bonusem toho mi je, že nemusím sedět jen u PC, ale setkávám se i se zajímavými lidmi. V neděli byla opět kultura. Se starším pirátem a jeho kamarády jsme byli v divadle, tentokrát hráli Tři pohádky pro rošťáky a samozřejmě nechyběla ani návštěva další příjemné kavárny, o které vám napíši zítra.

Mějte vydařený týden!


Foto: Barbora Grünwaldová

16 komentářů:

  1. Báro, jsi žena činu ... a to se mi líbí! Mimochodem děkuji za tip na tuhý šampon, už jsem objednala, tak snad mi bude vyhovovat. Krásný celý týden! Tereez

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, tak to jsem zvědavá jak se Ti bude líbit. Asi budu muset začít vybírat nějakou zprostředkovatelskou provizi :-) Pěkný den!

      Vymazat
  2. Baru, jsi skvělá! Tfuj, tfuj, tfuj! :)
    A zůstáváš ještě u Hauschky nebo půjdeš na volnou foto nohu? Teda, pokud to není tajný... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tajný to není a už jsem to tu zmiňovala. Už jsem jen na volné noze. Být OSVČ ještě vždy neznamená svobodu. Tak jsem si ji teď s velkou chutí dopřála :-) A děkuju!

      Vymazat
  3. Baru, blahopřeji Ti :-). To je skvělé mít výstavu na zámku... Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Baru ty jedeš, fandím ti :-) je super, že se to focení takhle rozběhlo, ať se daří....musím říct, že porcelánový náhrdelník mne na fotce nějak výrazně nezaujal, ale takhle na krku teda zaujal hoodně :-) je to opravdu krásný kousek. Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, vše je zatím v plenkách :-) Chci si jít svojí cestou a nenechat se zatlačit tam, kam nechci. Snad se mi to podaří. A ten náhrdelník je na krku opravdu výrazný, jsem ráda, že jsem si ho koupila. Pěkný den!

      Vymazat
  5. Tomu se říká vydařený týden:-) Přeji,aby to byl ten správný výběr:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Baru tleskám za fotogalerii a přeji hodně štěstí a úspěchů. Už se těším, že si tam vyberu zase nějakou fotku. Je neuvěřitelný, kolik toho stihneš. Jakou rychlostí se pohybuješ?
    Pěkný instalife-jako vždy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem ráda, že se stránky líbí :-) Jani, již snad ponaučena, jsem významně zvolnila tempo. Pěkný večer!

      Vymazat
  7. Baru,
    líbí a moc :-)
    Škoda, že mám tvé výstavy z ruky!
    Je opravdu super, že můžeš si můžeš vydělávat tím co tě baví :-)
    Nastaly mrazy a tak mě na procházkách hřeje šála od tebe :-)
    P.S. Dneska, ale už je sníh i u Vás na Moravě ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ili, já bych to výdělkem úplně nenazývala, je to spíš přivýdělek (zatím) :-) Šála v akci, super! A sníh není! U nás je s bídou sněhový poprašek, koukni na webkameru, že nekecám! http://www.blansko.cz/webkamera/

      Vymazat
  8. Báru,přeji Vám ať se vše rozběhne, dle Vašich představ. Vím jak nelehké je podnikat, byla jsem spoustu let OSVČ, pak pracovala v sociálních službách (což je svým způsobem naplňující, ale taky né tak úplně jednoduché) a teď přemýšlím, kterou cestou se vydat, jistou představu již mám. Jak píšete-jít si svou cestou a nenechat se tlačit tam, kam nechci. Musím říci ,že na mě působíte velmi pozitivně a obdivuji na Vás,že jste svá a nejdete tak úplně s davem-což není v dnešním světě jednoduché ,pěkný večer a jen tak dál :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova! Já už se pár let jako OSVČ protloukám, ale pořád jsem nevěděla, kterou cestou se vlastně vydat. Tak zkouším tu kreativní :-) Nic dnes není jednoduché, ale ta svoboda! Uvidíme, jestli se mi to podaří. Řídím se heslem, kdo nic nedělá, nic nezkazí :-) Děkuji za přízeň a klidný večer i Vám.

      Vymazat