pondělí 13. ledna 2014

Instalife 2/2014

Pěkné pondělní ráno! Tentokrát se mi podařilo nafotit devět fotek tak, aby nebyly publikované na blogu dříve než tahle koláž. Tedy jen ta jedna ze sobotního Špilberku, ale zase je s malou obměnou ;-) Týden byl dle mých představ pohodový. Podařilo se mi třikrát zajít cvičit a chodíme cvičit i s mladším pirátem. Ten je z nové aktivity přímo nadšený. Jinak škola a tréninky jsou zase v plném proudu, takže o zábavu máme postaráno. Já jsem se taky měla čím zabavit a nachystala jsem výběr fotografií na novou výstavu, kterou právě připravuji a již brzy se dozvíte, kde a kdy to bude. Tento týden mě čeká ještě jedna pracovní schůzka na doladění a potom už hurá na přípravu pozvánek.




Taky jsem se trochu bavila focením na dané téma a tím byl minulý týden autoportrét. Ovšem to, co jsem si vymyslela, se mi moc nepodařilo zrealizovat. Taky jsem testovala nový externí blesk a konečně jsem na popud nových pracovních kontaktů začala s ENVIUS design připravovat novou galerii fotografií. Tak se můžete již brzy těšit na její spuštění. A závěr týdne byl kulturní ... v sobotu dopoledne výstava Ladových obrázků v Brně, večer potom kino a Něžné vlny s kámoškama a v neděli divadlo s panem Božským (Manželské vraždění a výborný Jaroslav Dušek - doporučuji!). Takže vyžitá po všech stránkách :-) Jen to počasí bylo jaksi jarní, ale věřte nebo ne, u nás na Moravě v Moravském krasu jsme si moc sluníčka neužili. A když náhodou vysvitlo, hned se zase schovalo. Snad tento týden už by mělo konečně sněžit (alespoň na horách), takže svět už bude zase "v pořádku".

Mějte prima den a celý týden!


Foto: Barbora Grünwaldová

8 komentářů:

  1. Ahoj Baru, také jsem se v sobotu pohybovala v Brně, byla jsem s kamarádkou cvičit na Open Days v "Intru", bylo to skvělé! A stejná kamarádka byla v neděli na Duškovi a Burget - doufám, že se vám to, holky, líbilo! Jinak se můžeš těšit na páteční focení, ještě budu uklízet, a od sousedů dostaneme klíče :-) A na tu Eru se moc těším! Nám tam nevyšel křest, nějak se s nimi nedalo domluvit, tak si to všechno pěkně pojisti! Hezký začátek týdne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lejko, divadlo se nám líbilo moc! Oba aktéři byli naprosto skvělí! Na focení už se moc těším.

      Vymazat
  2. A autoportrét se Ti samozřejmě povedl a Instalife je k nakousnutí :-) Víš, že Zdeněk Fránek je z Blanska? Jeho asistentka na VŠ v Liberci je moje kamarádka DJka MalaaDana a je to taktéž naše arteterapeutka pro kurzy HorSká linka. Vše se to zase pěkně spojuje :-) Ještě jednou hezký den a já už jdu pracovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, manžel mě tři roky nazpět překvapil a k narozeninám mi zprostředkoval setkání s Fránkem v jeho blanenském bytě, knihu i s věnováním a ještě pozvání na vernisáž jeho výstavy Útroby architektury. Byl to nejhezčí dárek k narozkám :-) Kruh se uzavírá a mě to už ani nepřekvapuje :-) Pěkný den!

      Vymazat
  3. Včera po dlouhé době svítilo slunce i u nás, jinak je každý den mlha... krásné fotky! Mimochodem moc Vám to sluší. Krásné dny L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Lucko, u nás svítí dnes, to je nádhera! Pěkný den!

      Vymazat
  4. Tak to je opět hodně povedený Instalife. Krásné fotky....

    OdpovědětVymazat