sobota 14. prosince 2013

Vánoční párty

Včera jsem se zúčastnila avizované vánoční párty bytové designérky Leony Fouskové a bylo to moc fajn! Příjemnou vánoční atmosféru celé akce dokreslovalo nejen vánoční cukroví a voňavé svíčky, ale i kreativní vánoční svařáček a hlavně spousta milých lidí. Tak tohle jsou pro mě ty pravé Vánoce! Setkání s milými lidmi, bez spěchu a stresu. A taky nové pracovní i osobní kontakty.


A samozřejmě, že jsem neodešla s prázdnou. Sítko na čaj Koziol mělo doma takový úspěch, že musím dokoupit ještě jedno. Na štědrovečerní sváteční tabuli jsem si vybrala na stůl nový běhoun a trochu jsem "vypomohla" Ježíškovi a koupila si porcelánovou mísu v designu mačkaného papíru. Byla to láska na první pohled!



Vybírat bylo opravdu z čeho. Voňavé svíčky v plechovce (taky jsem neodolala), keramika, svícny, polštářky, mísy, vázy a spousta designových drobností.




Čile se konverzovalo a vybíraly se dárečky. K mání byla přáníčka i ručně vyráběné šperky.



 Já jsem taky vyráběla, ale pomazánky na domácí chleba. Měla jsem báječného pomocníka, takže to šlo skoro samo :-)


 A popíjel se výborný svařáček! Kreativní s rumem :-)


Tahle TONka mě upoutala. Miluju TONky. Kam se hrabe Vitra eames, TON je pro mě nestárnoucí klasika. A těším se, až budeme dělat rekonstrukci dvou bytů v jeden, že si vyberu právě židle TON. Vy mějte stejně příjemnou sobotu jako já měla pátek. My tentokrát vyrážíme nasát vánoční atmosféru na adventní trhy. Kam? To se dozvíte příště.

Fajn víkend přeju!



14 komentářů:

  1. Baru, určitě moc příjemná akce. To sítko na čaj je dokonalé... Užij si trhy a víkend! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, díky, na trhy vyrážíme nakonec až zítra brzy ráno, ale moc se těším!

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. A doma si ho všichni okamžitě oblíbili a všichni chtějí pořád čaj :-)

      Vymazat
  3. Tento ateliér se mi začíná líbit, protože i z těch pár fotek jsem zjistila, že všechny doplňky se mi zatím líbí a to se mi ještě nestalo. V příštím roce Blansko určitě navštívím, to je jasná věc!!!
    TON doporučuji.
    Musel to být fajn večer.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to výborná akce plná skvělých lidí. Jani, jelikož nemáš facebook, tak Ti to píši jako předzvěst sem ... pokud plánuješ cestu k nám, tak přijeď v květnu. Budu ráda, když se staneš mým čestným hostem. Bude další výstava fotografií, tentokrát na mém oblíbeném zámku v Letovicích, odkud pochází spousta fotek. Tak to promysli, času je ještě dost :-)

      Vymazat
  4. Večírek se opravdu vydařil, a to především díky skvělým přátelům, kteří mi pomohli se zásobováním a přišli s dobrou náladou! Díky! Báro, výborné fotky, jako vždy. Myslím, že jsme nasadili hodně vysokou laťku na další kolo, které bude v pátek 20.12.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že se velmi vydařil. Moc ráda jsem poznala nové lidi a všichni byli strašně fajn. Já říkám pořád, že všechno je o lidech. Máš kolem sebe bezva kolektiv! Možná přijdu ještě i v pátek a vezmu kluky, jen na chvilku, pro Rudolfy :-)

      Vymazat
    2. Budu moc ráda, dojděte všichni. Jsem zvědavá na ten punč :-)

      Vymazat
  5. Taky mám ráda takovéto akce, už jsme jich letos pár navštívili a souhlasím, že to je jen nejkrásněji a nejpohodověji prožitý Avdent. Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, tohle jsou pro mě Vánoce!

      Vymazat
    2. Báro možná byste mohla poradit. :-) Už delší dobu hledám nějakou neokoukanou praktickou krabici do koupelny na lak na vlasy, sprej, pastu, hřeben) vše ostatní máme schované, ale tohle potřebuji po ruce několikrát denně, tak mě napadlo schovat do krabice na polici, ale když už se mi něco líbí není to dostatečně vysoké. Nemáte nějaký zajímavý typ ? :-)Díky

      Vymazat
    3. Zkuste kouknout tady http://kokinodesign.cz/26-kam-s-t%C3%ADm Třeba něco vyberete :-)

      Vymazat
    4. díky, tam to znám. :-) Budu hledat dál. :-)

      Vymazat